Mainosta meillä

Tukholman majorit siirtymässä toiseen Euroopan maahan

Suuri kysymysmerkki leijuu vieläkin syksyn majoreiden yläpuolella, eikä Euroopan koronatilanteen muutokset ole yhtään helpottamaan ruotsalaisten päätöksentekoa. Tällä hetkellä PGL on vielä menoss Tukholmaan, mutta pelaajien luvat ja ohjeistuksessa oleva maksimissaan 300 katsojan pääsy Avicii Areenalle herättävät kysymysmerkkejä. Ruotsissa on kylläkin keskusteltu siitä, että syyskuun 15.päivänä tuota 300 katsojan rajaa nostettaisiin, mutta PGL ei taida enää jaksaa odottaa, sillä se on tänään julkaissut saaneensa kahdelta Euroopan maalta kutsun tulla heille – ja areenoille, joille pääsee ja mahtuu kunnon katsojamäärät.

PGL:n tavoitteena on saada järjestettyä syksyllä suuri LAN tapahtuma, ja se vaatii sellaisen eurooppalaisen maan, joka antaa siihen mahdollisuudet, ja tällä hetkellä kaikki vaikuttaa sitä, että se maa ei olekaan Ruotsi. Seuraamme mielenkiinnolla asian kehittymistä.

PGL tiedote:

When we initially planned the CS:GO MAJOR, we had in mind that, after such a long time, we needed to find a special place to unleash the passion of players, organizations, fans, and last but not least, ours and Sweden seemed the perfect spot. But, as with every other event we have organised, we always had a backup plan in case we wouldn’t be able to execute the event properly. We are in touch with two other European countries who have already offered us all the necessary guarantees to run the CS:GO Major by having all the players on-site and a large audience inside the venue.

Other Articles

Leave a Reply