Tiistaina Game of Ideas 3 finaali

Tiistaina 21.9.2021 Suomiesports Oy on mukana Raaseporissa esittelemässä omaa yritysideaansa Game of ideasa 3 finaalissa. Voit katsella koko finaalin suorana Vimeon suoratoistokanavan kautta, jonne järjestävä taho eli Novago tapahtuman striimaa. Lähde seuraamaan, ja tee vaikka oma striimi finaalin striimin seuraamisesta ja näytetään järjestäjille, että suomalaista eurheilua oikeasti seurataan, ja siitä keskustellaan aktiivisesti! Laita meille tavalla tai toisella viestiä, jos aiot stiimata omalla kanavalla kisan finaalia.

Esittelemme siis kilpailun finaalissa uuden yritysidean, jota Suomiesports Oy lähtee ajamaan eteenpäin mahdollisimman voimakkaasti. Kisassa olemme mukana siksi, että valitettavasti monien asioiden eteenpäin vieminen maksaa rahaa, ja sitä haemme tämän kilpailun kautta. Toivottavasti sekä kilpailun tuomarit että neljän minuutin esityksemme näkevät tahot kiinnostuvat siitä, mitä meillä on esittää ja saamme tehtyä asioita suomalaisen eurheilun edistämiseksi tulevina vuosina. Yksin emme tee mitään, mutta yhteistyössä muiden suomalaisten eurheilun organisaatioiden, pelaajien ja yhtiöiden kanssa kyllä.

Esirippu nousee Billnäsin Ruukilla ti 21.9.2021 klo 17.00

Alkukarsintojen jälkeen loppukilpailussa on tänä vuonna mukana kahdeksan todella mielenkiintoista yritysideaa. Kilpailussa FiBANin bisnesenkelit nimeävät parhaat liikeideat ’houkuttelevin investointi’, ’vahvin tiimi’ ja ’lupaavin liikeidea’ -kategorioissa. Myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Lisäksi kilpailijat saavat näkyvyyttä tuotteelleen tai palvelulleen sekä mahdollisuuden enkelisijoitukseen.

Äänestä omaa suosikkiasi!

Äänestys alkaa kun viimeinen osallistuja on esittänyt ideansa businessenkeleille ja on auki 15 minuuttia. Voit äänestää joko smartpuhelimella tai tietokoneella. Mene osoitteeseen menti.com ja kirjoita koodi … ja paina ’submit’. Anna äänesi yhdelle osallistujalle ja lähetä äänesi meille painamalla ’lähetä’ sivun alareunassa. Voit äänestää vain kerran.

Ohjelma

klo 16.00 – 16.45: Verkostoituminen & pientä tarjoilua
klo 17.00: Kilpailu alkaa!
klo 19.20 – 19.50: Haastattelussa vuoden 2020 kilpailijat Sebastian Laxell Whiteboard.fi ja Tomi Koivulehto BNG Palvelut Oy
20.00 – 20.15: Voittajien julkistaminen!


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply