Mainosta meillä

Tiistaina Game of Ideas 3 finaali

Tiistaina 21.9.2021 Suomiesports Oy on mukana Raaseporissa esittelemässä omaa yritysideaansa Game of ideasa 3 finaalissa. Voit katsella koko finaalin suorana Vimeon suoratoistokanavan kautta, jonne järjestävä taho eli Novago tapahtuman striimaa. Lähde seuraamaan, ja tee vaikka oma striimi finaalin striimin seuraamisesta ja näytetään järjestäjille, että suomalaista eurheilua oikeasti seurataan, ja siitä keskustellaan aktiivisesti! Laita meille tavalla tai toisella viestiä, jos aiot stiimata omalla kanavalla kisan finaalia.

Esittelemme siis kilpailun finaalissa uuden yritysidean, jota Suomiesports Oy lähtee ajamaan eteenpäin mahdollisimman voimakkaasti. Kisassa olemme mukana siksi, että valitettavasti monien asioiden eteenpäin vieminen maksaa rahaa, ja sitä haemme tämän kilpailun kautta. Toivottavasti sekä kilpailun tuomarit että neljän minuutin esityksemme näkevät tahot kiinnostuvat siitä, mitä meillä on esittää ja saamme tehtyä asioita suomalaisen eurheilun edistämiseksi tulevina vuosina. Yksin emme tee mitään, mutta yhteistyössä muiden suomalaisten eurheilun organisaatioiden, pelaajien ja yhtiöiden kanssa kyllä.

Esirippu nousee Billnäsin Ruukilla ti 21.9.2021 klo 17.00

Alkukarsintojen jälkeen loppukilpailussa on tänä vuonna mukana kahdeksan todella mielenkiintoista yritysideaa. Kilpailussa FiBANin bisnesenkelit nimeävät parhaat liikeideat ’houkuttelevin investointi’, ’vahvin tiimi’ ja ’lupaavin liikeidea’ -kategorioissa. Myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Lisäksi kilpailijat saavat näkyvyyttä tuotteelleen tai palvelulleen sekä mahdollisuuden enkelisijoitukseen.

Äänestä omaa suosikkiasi!

Äänestys alkaa kun viimeinen osallistuja on esittänyt ideansa businessenkeleille ja on auki 15 minuuttia. Voit äänestää joko smartpuhelimella tai tietokoneella. Mene osoitteeseen menti.com ja kirjoita koodi … ja paina ’submit’. Anna äänesi yhdelle osallistujalle ja lähetä äänesi meille painamalla ’lähetä’ sivun alareunassa. Voit äänestää vain kerran.

Ohjelma

klo 16.00 – 16.45: Verkostoituminen & pientä tarjoilua
klo 17.00: Kilpailu alkaa!
klo 19.20 – 19.50: Haastattelussa vuoden 2020 kilpailijat Sebastian Laxell Whiteboard.fi ja Tomi Koivulehto BNG Palvelut Oy
20.00 – 20.15: Voittajien julkistaminen!

Other Articles

Leave a Reply