SuomieSports

Tervetuloa Mikko “FlatPipe93” Lempinen SuomieSportsin Stream Teamiin!

SuomieSports vahvistuu tänään uudella striimaajalla, joka on Mikko “FlatPipe93” Lempinen. Hän on 29-vuotias striimaaja Pohjois-Karjalasta. Striimissä hän pelailee enimmäkseen CSGO, mutta välillä jotain muutakin pelejä saattaa Mikko pelailla.

Ota FlatPipe93 twitch seurantaan tästä tai alla olevan twitch playerin kautta.


MUUTA PIENTÄ LUETTAVAA:

ÄÄNIKIRJA – UUSI TAPA NAUTTIA KIRJALLISUUDESTA

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

E-KIRJAT – KÄTEVÄ TAPA KULJETTAA LUKEMISTA MUKANA

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

MITÄ ON HAKUKONEOPTIMOINTI?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply