Telia johtava operaattori Suomessa

Telia on ottanut näyttävästi Suomen ykköspaikan itselleen eUrheilun turnausjärjestäjänä. Sillä on turnauksia tällä hetkellä kolmessa lajissa, tai neljässä jos mukaan lasketaan myös League of Legends.

Rainmaker Open Season 2

Rainmaker Open Season 2 huipentuu Assembly Online 2020 -tapahtumassa, kun kahdeksan finaalijoukkuetta ottelee jopa 20 000 euron palkintopotista. Voittaja kruunataan pitkän kaavan kautta double elimination -pudotuspeleillä, jotka huipentuvat finaaliin 18. lokakuuta. Mukana on Suomen huipulta KOVA, SJ, ja hREDS sekä joukko kyvykkäitä haastajia. Finaalissa SJ Gaming voitti KOVA eSportsin kartoin 3-1, ja SJ Gaming vei mukaan 8000 euron palkintopotin.

eLiiga

eLiiga on Telian ja Liigan yhteinen e-urheilusarja, jossa Suomelle SM-liigasta tutut jääkiekkoseurat taistelevat NHL-pelin herruudesta omilla edustajillaan. Jokaisella seuralla on edustuksessaan kaksi pelaajaa, tavoitteena eLiigan herruus! Pelikoneena Playstation, palkintopotissa 10 000 euroa ja peliaika 01.11. – 13.12.2020.

eFutisliiga

eFutisliiga on Telian ja Veikkausliigan yhteinen e-urheilusarja, jossa Suomen parhaimmat jalkapalloseurat ottavat toisistaan mittaa virtuaalisilla pelikentillä. Jokaista seuraa edustaa kaksi pelaajaa, jotka taistelevat virtuaalisilla pelikentillä eFutisliigan mestaruudesta FIFA -pelillä. Pelissä pelataan siis Playstationilla ja jaossa on 10 000 euroa, peliaika  04.11. – 15.12.2020

Leave a Reply