Tappara voitti eLiigan

Seurasitko itse ollenkaan eLiigaa? Varsinkin kun varsinainen liiga on tauolla eikä televisiosta ole jääkiekkoa liiemmin tullut, niin eLiiga saattoi olla ainoa vähän sinne päinkään oleva. Mutta onko eLiiga mielenkiinnoltaan millä tasolla verrattuna muihin e-urheilu peleihin?

Konsolipelaajia on Suomessa paljon, joten varmasti Tapparan ja Jukureiden välinen finaali tarjosi NHL-pelin pelaajille katseltavaa. Finaaleissa pelattiin hyvästä palkintopotista suomalaisella mittapuulla, kun tarjolla oli 10 000 euroa.

Finaalipelit pelattin bo5 eli kolmella voitolla mestariksi ja ensimmäinen peli päättyi heti 11-6 Tapparen kaksikolle eli Erik “Eki” Tammenpäälle sekä Arttu “Artuzio” Mustilalle. Erik on entinen MM voittaja ja Arttu hallitseva EM mestari, joten Tapparalla oli “kohtuullinen” pari pelaamassa.

Finaalissa pelattiin lopulta kaikki viisi kamppailua, jotta löydettiin lopulta se 3-2 voitoin mestaruuden vienyt Tappara. Tappara vei viimeisen ja ratkaisevan ottelun lukemin 7-3.

Eki

15-vuotta Bluesin riveissä jääkiekkoa harrastanut kirkkonummelainen on tuonut kaukaloista opitut kikat virtuaalipuolelle vakuuttavalla tavalla. Palkintokaappiin ENCEKI on hankkinut täytettä niin Suomen-, Euroopan- kuin Maailmanmestaruuskilpailuistakin. Mitalit puhuvat puolestaan, eikä Liiga-seura Tapparan tarvinnut kauaa miettiä kelle sopimus eLiigaan tarjotaan. Kuuluu ehdottomaan mestarisuosikki-kategoriaan tässä turnauksessa.

Eki pelaa ENCE:n väreissä normaalisti.

Arttu

Voiko jalkapalloilijasta tulla menestynyt änäripelaaja? Ilmeisesti, sillä Artuzio on väläyttänyt taitojaan menestyksekkästi virtuaalipuolella kansainvälisissä arvoturnauksissa ja lunasti itselleen kuluvan vuoden SM-kisoista kirkaimman mitalin. Liiga-seura Tappara vakuuttui kiekkoilijan taidoista ja tarjosivat hänelle sopimusta eLiigaan. Kokemusta on kertynyt vuosien varrella sen verran, että tätä periksiantamatonta lempääläistä voidaan odottaa korkeille sijoituksile eLiigassa!

Pelinumero 23.

Leave a Reply