Tänään tulessa ENCE ja OG

Suomalaisia on pitkästä aikaan tänään tier1 tasolla enemmänkin kun sekä ENCE etttä OG pelaavat omat kamppailunsa.

ENCE vs Cloud9

Ensin DH Masters Winter turnauksessa Cloud9 testaa ENCE:n mittarin kohtaamisessa, missä Cloud9 on vielä pienoinen suosikki, mutta meidän silmissämme ENCE:n eiliset otteet nostavat sen hyvinkin mahdolliseksi voittajaksi.

Cloud9 on ottanut turpiin nyt Gambit ja mousesports tiimeiltä ja nyt olisi ENCE:n aika päästä takaisin voittojen tielle. Tappiot alkavat nakertaa jo pakostakin joukkueen itseluottamusta, varsinkin kun nyt vastassa on vain 6 peliä yhdessä pelannut tiimi, joten ENCE:llä on mahdollisuudet.

ENCE ranking 32 vs Cloud9 ranking 27 – näillä ei ole merkitystä, tänään ENCEN on palattava voittojen tielle.

OG vs MIBR

Flashpoint2 on edennyt vaiheeseen, missä pelataan jo ns. quarter final otteluita eli jäljellä on 16 joukkuetta. Kierros alkoi Virtus.Pro voitolla MAD Lions tiimistä 2-1,, ja BIG voitolla Envystä 2-1. Tätä kirjoitettaessa fnatic hakee ensimmästä karttaa Dignitasta vastaan ja tämän voittaja kohtaa sitten torstaina OG/MIBR voittajan.
OG on lähdössä kamppailuun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta joukkueet eivät ole pelanneet virallisia otteluita vastakkain, joten mielenkiintoista nähdä miten Euroopan joukkue kohtaa brassit. OG:lla alla voitot Virtus.prosta, Gen. G ja Cloud9 tiimeistä, ja vastaavasti MIBR on vaihtelevasti voittanut ja hävinnyt lähes vuorotellen, ottane voitot kuitenkin FaZesta, forZesta sekä Envystä.
Nähdäänkö Dust2, Inferno ja Nuke karttoina, sillä molemmilla joukkueilla nämä olleet ne “vahvimmat”, vai saako OG esim Trainin tai jopa Overpassin? Tuskin.

Mitä mieltä olet, tuleeko tänään sekä OG:lle että ENCE:lle voitot?

Leave a Reply