Ilmaiseksi pelattava Brawlhalla-taistelupeli tunnetaan värikkäistä hahmoistaan ja sulavasta pelattavuudestaan sekä hauskoista yhteistyökuvioista erilaisten peli- ja elokuvahahmojen kanssa.

Suositut taistelupelit Brawlhalla ja Street Fighter yhdistävät voimansa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo yhteistyössä Capcomin kanssa pelattavaksi ainutlaatuisen taistelupelien yhdistelmän, jossa kohtaavat kahden erilaisen pelimaailman hahmot ja ominaisuudet.

Ilmaiseksi pelattava Brawlhalla-taistelupeli tunnetaan värikkäistä hahmoistaan ja sulavasta pelattavuudestaan sekä hauskoista yhteistyökuvioista erilaisten peli- ja elokuvahahmojen kanssa. Tällä kertaa pelimaailmaan astuvat Street Fighter -pelisarjasta tutut taistelijat Ryu, Chun-Li ja Akuma. Jokainen pelin uusista Street Fighter -hahmoista tuo oman persoonallisuuden peliin erikoisliikkeineen ja taistelutyyleineen.

Uusien pelihahmojen myötä Brawlhallan valtaa uudenlainen Street Brawl -pelimuoto, jossa pelaajat ottavat toisistaan mittaa Street Fighter -pelistä tuttujen terveyspalkkien kuvatessa pelihahmojen kuntoa. Samalla mukana ovat pelisarjan legendaariset K.O.-tyrmäykset. Kaiken kruunaa voittajan koroke ja Satsui no Hado -hahmoanimaatio. Lisäksi pelissä on uusi kahden pelaajan Suzaku Castle -pelikartta (1 vs. 1) sekä neljä uutta hahmoavataria.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on 52 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Katso pelin esittelyvideo alta

Leave a Reply