Mainosta meillä

Suomiesports Oy Game of IDEAS 3 kilpailun finaaliin

Game of Ideas III – business idea competition from Novago Yrityskehitys Oy on Vimeo.

Raudanlujia liikeideoita Billnäsin Ruukissa!

Novagon järjestämän GAME of IDEAS III yritysideakilpailun finalistit on valittu ja loppukilpailu lähestyy vauhdilla.

Alkukarsintojen jälkeen loppukilpailussa on tänä vuonna mukana kahdeksan todella mielenkiintoista yritysideaa.

Kilpailussa FiBANin bisnesenkelit nimeävät parhaat liikeideat ’houkuttelevin investointi’, ’vahvin tiimi’ ja ’lupaavin liikeidea’ -kategorioissa. Myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Lisäksi kilpailijat saavat näkyvyyttä tuotteelleen tai palvelulleen sekä mahdollisuuden enkelisijoitukseen.

Loppukilpailu pidetään Billnäsin Ruukilla tiistaina 21.9.2021 klo 17.00. Tilaisuus striimataan. Olet lämpimästi tervetullut mukaan seuraamaan jännittävää live-lähetystä ja äänestämään suosikkiasi.

Novago järjestää kilpailun yhteistyössä alueen toimijoiden sekä FiBAN bisnesenkeliverkoston kanssa. Tämän vuoden tuomariston bisnesenkelit ovat: Annukka Mickelsson, Reima Linnanvirta ja Olli Malmivaara.

Me olemme mukana finaalissa!!

Suomiesports Oy sai alkunsa viime vuoden lopulla ja tämä vuosi on ollut erilaisten ideoiden ja ajatusten kehittelyä kohti tulevaisuutta. Tämä on johtanut osallistumiseen Game of IDEAS 3 kilpailuun, jonka myötä toivomme saavamme rahoitusta toimintamme kehittämiseen. Ideakilpailusa esittelemme aivan uusia ajatuksia, joiden ainoana tavoitteena on suomalaisen kilpapelaamisen kehittämisessä voimakkaasti mukana oleminen ja entistä laajemman yhteistyö aikaansaaminen. Samalla suomiesports.fi on kyllä jatkamassa myös uutistuotantoa, ja siihen on tulossa uudistuksia vielä tämän vuoden 2021 puolella uutislähetyksen striimaamisen puitteissa.

Kari Oksanen, toimitusjohtaja Suomiesports Oy

Tule seuraamaan Novagon striimaamaa finaalia tiistaina 21.9. klo 17 alkaen ja kannusta meidät hyvään lopputulokseen rahoittajien suhteen! Linkki tulee varmasti finaaliin saataville tänne: https://novago.fi/goi3/

Edellisesten vuosien voittajat

Game of Ideas menestystarinat!

Vuonna 2020 kilpailuun osallistui Sebastian Laxell, Whiteboard.fi – katso tästä mitä kaikkea kilpailusta oli hänelle hyötyä:

Osallistu rohkeasti mukaan kilpailuun, et voi koskaan tietää minkälaisia mahdollisuuksia se tuo mukanaan!

Sebastian Laxell

Vuonna 2020 BNG Palvelut Oy osallistui Novagon järjestämään Game of Ideas -yritysideakilpailuun. Kisa toi BNG Palvelut Oy:lle Most Promising Idea -palkinnon.

Tällaiset kisat ovat todella arvokkaita kasvuyrityksen näkövinkkelistä. Pitchaaminen pakottaa hienosäätämään ideaa ja keskittymään olennaiseen. Todella kovatasoisessa ja ammattimaisten bisnesenkelien tuomaroimassa kisassa menestyminen vei ikään kuin ohituskaistalle, josta on helppo lähteä jatkamaan esimerkiksi sijoittajarundille.

Koivulehto, BNG Palvelut Oy

Kaikki vuoden 2020 Game of Ideas II voittajat voit käydä katsomassa tämän linkin takaa

Billnäs Ruukki

Näyttämönä syyskuussa toimii Billnäsin historiallinen Ruukki miljöö ja Iso Paja.

Billnäsin vaiheikas historia ulottuu lähes 400 vuoden taakse. Menneinä aikoina menestynyt rautaruukki on väistynyt nykyajan teollisuuden tieltä ja tilalle on tullut matkailijoiden ihastelema idyllinen kylä. Menneisyys on kuitenkin Billnäsissä edelleen vahvasti läsnä: kylän vanhimmat asuin- ja talousrakennukset ovat peräisin 1700-luvulta ja vanha käsityöläisperinne elää edelleen. Asukkaita ja matkailijoita ruukissa palvelevat useat eri alojen yrittäjät. Iso Paja on nimensämukaisesti toiminut aikoinaan suurena metallipajana, jossa on valmistettu mm. Billnäsin kuuluisia työkaluja. Historiaa kunnioittaen remontoitu tila soveltuu tänä päivänä erinomaisesti suurta tilaa vaativien tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen

Juontajana toimii Reidar Wasenius

Reidar Wasenius on viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jonka ääni on useimmille suomalaisille. Hänen äänensä kuuluu mm. virallisissa tiedotteissa puhelinverkoissa vuodesta 1992, kuulutusäänenä VR:n junissa vuodesta 2014 sekä mm. Tullin ja useiden kuntien ja kaupunkien puhelinpalvelujärjestelmissä. Reidar on tehnyt töitä liiketoiminnan kehittämisen parissa sekä kansainvälisisille suuryrityksille kuten Nokia ja Samsung sekä useille startupeille. Hän oli Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) toimitusjohtaja 2017-2019 ja toimii nyt Breaks Finland Oy:n luovana johtajana.

Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN

FiBAN on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoittamista listaamattomiin kasvuyrityksiin. FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä.

Other Articles

Leave a Reply