Rainbow Six Siege Northern Premier League

Suomi osaksi Rainbow Six Siege -kilpapelin pohjoista valioliigaa

Ubisoft julkisti Rainbow Six Siege -pelin pohjoismaisen peliliigan sekä Iso-Britannian- ja Irlannin-peliliigan yhteisvoimin perustettavan valioliigan.

Rainbow Six Siege -toimintapelin pohjoismainen mestaruussarja sekä Iso-Britannian ja Irlannin yhteiskansallinen liiga UKIN yhdistyvät kokonaan uudeksi Rainbow Six Siegen pohjoiseksi valioliigaksi. Sen pelaajayhteisö koostuu pohjoismaiden, Irlannin ja Iso-Britannian alueen kilpailijoista uudessa pelitapahtumassa, jossa on 25 000 euron palkintopotti.

Pohjoinen valioliiga eli Northern Premier League koostuu kymmenestä joukkueesta, jotka kisaavat yhdeksän viikon aikana menestyksestä. Kisat alkavat 19. huhtikuuta ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Jokaisella viikolla on kisalähetys tiistaisin ja keskiviikkoisin. Valioliigan lopussa kaksi parasta joukkuetta karsiutuu jatkoon Euroopan-haastajaliigaan, jossa kisataan pääsystä ylemmän sarjan euroliigaan. Se on Euroopan alueen korkein taso Rainbow Six Siege -peleissä.

Pohjoisen valioliigan neljä keskimmäistä tiimiä jatkavat pohjoisessa valioliigassa normaalisti, kun taas sijoille seitsemän ja kahdeksan jääneet joukkueet joutuvat puolustamaan paikkaansa liigan pudotuspeleissä. Liigan kaksi viimeiseksi jäänyttä tiimiä putoavat alempaan alueelliseen pelisarjaan.

Samalla alemman tason UKIN 2 -divisioona nimetään uudelleen UKIN-divisioonaksi ja vastaavasti pohjoismainen peliliiga toimii pohjoismaiden alueellisena pelisarjana.

Leave a Reply