Aleksi “Allu” Jallin uusin joukkue? Suomi CS:GO matkalla – mutta minne

Jos viime vuosi oli raskasta katseltavaa suomalaisille CS:GO faneille, niin ei vuosi 2022 ala sen paremmin – mutta tästä lienee vain yksi suunta ja se on ylöspäin. Samalla kun mediassa kirjoitellaan Elisan tulevasta turnauksesta ja joidenkin mielestä pieleen menneestä SEUL:in CS:GO SM-sarjasta, niin monet joukkueet ovat hajonneet ja fanit odottavat uutisia uusista kokoonpanoista.

YLE laittoin lusikkansa soppaan uutisoimalla vanhan ENCE-ratsun Aleksi “allu” Jallin saaneen kokoon uuden joukkueen. Ylen tietojen mukaan Jallin joukkueeseen kuuluvat lisäksi Tuomas ”SADDYX” Louhimaa, Lasse ”ZOREE” Uronen, Tony ”arvid” Niemelä sekä Olli ”oopee” Piispanen. Valmentajana toimii Slaava ”Twista” Räsänen.

Samalla ei voi kuin hieman ihmetellä nykyistä tilannetta, missä esimerkiksi Elisa Esports lähtee Elisa Openiin neljän joukkueen voimin HAVU (kokoonpanosta puuttuu 2 pelaajaa), Kova Esports (uuden rosterin julkistamista odotellaan), Conquer Gaming ja OMAPELI (jelohcs, SamppaCSGO, eDi_CSGO, ykicsgo, MikzuuuCSGO).

Ei tässä vielä mitään mutta samalla olisi alkamassa tuo SEUL:in mestaruussarja, missä kutsuttuna viisi joukkuetta, eli KOVA, SJ, hREDS, Conquer Gaming ja Exen Esporrts… ja näistä todellakin tällä hetkellä ainoa varmasti julkistettu joukkue on Conquer Gaming (!)

Turnauksia odotellessa

Vuoden ja kausien alkamista odottelevilla on siis vielä paljon odoteltavaa ja tulevien päivien aikana on tulossa paljon uutta julkistusta eri organisaatioilta, niin kotimaassa kuin ulkomailla – jatkuuko vuoden 2021 trendi, että monet CSGO pelaajat siirtyvät Valorantiin, joka on muutenkin kovassa nosteessa Euroopassa, ja saadaanko tälle kaudelle edes yksi suomalainen joukkue HLTV top 20 listalle????

ENCE – ei enää suomalainen CSGO-joukkue

ENCE:n tilanteeseen ollaan otettu sivustollamme montakin kertaa kantaa kommenttien ja artikkeleiden voimin, tosiasia on että nyt 2022 alussa suomalaisen organisaation CS:GO joukkueessa ei pelaa enää yhtään suomalaista pelaajaa, ainoastaan valmentaja jatkaa suomalainen – onko suuntaus oikea, ja toimiiko valittu strategia? Ovatko ulkomaalaiset pelaajat organisaatiolle halvempia, vai eikö Suomesta löydy talenttia tarpeeksi????

Laita meille kommenteja joko tänne nettisivuille, Facebookiin, Twitteriin, Discordiin ……..

Leave a Reply