a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Splitgate ilmoittaa 100 000 dollarin Esports Pro sarjasta

Splitgate on tosiaan tullut vauhdilla pelin alkuajoista nykypäivään ja onkin aika ottaa haltuun esport areenat – Splitgate Esports Pro series myötä. Kyseinen järjestelmä sisältää 100,00 dollarin edestä palkintoja, joka julkaistiin sisältyvän viikko turnauksiin. Kiitos Play Beyondin, Splitgaten Pro sarja on virallisesti julkaistu, ja kuulostaahan se melko jännittävältä. Niille jotka eivät tiedä, on Splitgate klassisen Halon tyylinen Portals 2 dimension portal aseella. Peli on myös intensiivinen ja uniikki viimeaikaisten tulvan tuomien FPS pelien parissa, joten potentiaalia löytyy.

Mitä tiedetään Splitgaten Pro sarjasta?

Asiasta kutiteltiinkin jo Syyskuussa, Splitgaten season 0 aikana. Odottelu aika ei onneksi ole ollut pitkä, niin kuin oli tarkoituskin. Splitgate Pro Series on varmistettu, sisältäen 100,000 dollarin edesetä rahaaa, muita palkinto ja ASTRO Gaming varusteita. Nähtävillä on myös live lähetyksiä ja open viikko turnauksia, joten jokainen voi osallistua ja kokeilla mahdollisuuksiaan.

Pro Series starttaa aika piakkoin jo Lokakuun 17. Päivä. Tiimit työstävät matkaa alkuerien kautta kohti isoja rahoja. Seasonin finaalissa on jaossa 60,000 dollaria, ja vastaavasti 5000 dollaria jokaista open qualifyeria kohti. Ensimmäiseen qualifier on jo mahdollista rekisteröityä, ja jaossa on tarvittavat tiedot kuinka homma toimii. Ehkä eniten kiinnostava tweetti Splitgate Pro Seariesistä liittyen tuli Pizza Ht Gamingilta kysyen, ‘’Anyone wanna represent the Hut’’?

Hypetys aiheesta onkin kasvavassa juoksussa Splitgate Pro Seriesin myötä ja kiinnostuneiden pelaajien ei onneksi tarvitse kauaa odotella. Mahtavaa onkin nähdä tämä esports sarja open seriesinä, jonka takia ei tarvitse olla kirjautuneena mihinkään isoon organisaatioon osallistuakseen kilpailulliseen pelaamiseen. Jos tavalliset striimaajat saisivatkin kasattua voittavan joukkueen, tämmöinen olisi mahtava kyllä nähdä.

Rahan arvo ei ole niin huikea, mutta 100,000 dollaria, open qualifyerit ja finaali laskettuna yhteen on kuitenkin jo aika iso nippu tuohta. Meillä onkin ilo nähdä useita variaatioita kuinka esports pro pelaajat ja yksilölliset shootteri pelaajat ottavat stagen haltuunsa. Kuten jotkut pelaajat jotka ovat höylänneet alusta asti, on nähtävissä kuinka he ovat kehittyneet matkan varrella.

Jos haluat nähdä täydellisen aikataulutuksen turnauksesta, tsekkaa tama sivusto: https://splitgateproseries.com/

Lähde: https://www.esportstalk.com/news/splitgate-announces-100000-esports-pro-series/

Leave a Reply