SKADE Norjassa ja Astralis Tanskassa- mikä E-urheilu organisaatio Suomessa?

SKADE aloitti Norjassa uudenlaisen yhteistyöprojektin, kuka tekee vastaavan Suomessa? Norjalainen esports-organisaatio SKADE on ilmoittanut kumppanuudesta Norjan teollisuuden liiton (NI) kanssa. Osana yksivuotista sopimusta molemmat osapuolet työskentelevät yhdessä lisätäkseen nuorten pelaajien ja esports-fanien rekrytointiastetta norjalaisiin teollisuusyrityksiin.

Tiedotteen mukaan SKADE ja NI aikovat laajentaa kumppanuuttaan, jossa on sisältösarja ja esittely työmahdollisuuksista. Lisäksi NI:stä tulee SKADE:n virallinen kumppani, joka tukee kaikkea organisaation kansallista toimintaa.

Yhteistyön tarkoituksena on myös tuoda esiin teollisuuden ja esportsin alojen yhtäläisyyksiä, sillä molemmat hyödyntävät samoja digitaalisia työkaluja tuotantokäytännöissä. SKADE: n ja NI: n yhteistyö luo myös perustan organisaatiolle, jotta se voi olla edelleen yhteydessä paikallisiin yrityksiin ja laajentaa jalansijaansa maassa.

NI on viimeisin lisäys SKADE:n kasvavaan kumppanijoukkoon, joka liittyy Kvarøy Arcticin, Norwegian Seafood Councilin ja analytiikkayritys Cavean kaltaisiin yrityksiin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun esports-organisaatio yhdistää voimansa liike- tai työnantajayhdistyksen kanssa. Aiemmin tänä vuonna Astralis ilmoitti kumppanuudesta Tanskan teollisuusliiton (DI) kanssa. Samoin tässä tapauksessa Astralis ja DI ovat keskittyneet edistämään esports-mahdollisuuksia paikallisen viihdeteollisuuden lisäkasvuun.

Koemme, että useat yritykset täällä kaipaavat epätoivoisesti lisää teknistä osaamista. Esports-fanit ja harrastajat tunnetaan teknologialukutaitoisina ja erityisenä IT-asiantuntemuksenaan. Yhdessä uuden kumppanimme kanssa näytämme, miten tämä relevantti osaaminen voidaan siirtää teollisuuden työpaikkoihin ja kaikkiin alan mahdollisuuksiin.

SKADE:n toimitusjohtaja Morten Skaland

Osapuolet eivät jakaneet tietoja kampanjasta, kuten aktivointien ajankohdasta tai taloudellisista yksityiskohdista.


Nettiruudun sisällöstä löydät paljon luettavaa sarjoista leffoista

Nettiruutu.fi sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluita ja paljon muuta leffoista ja sarjoista. Sivustolla pääset lukemaan esimerkiksi cmore , elisaviihde ja paljon muun tarjonnan uutisia. Lisää lyödät Nettiruutu.fi nettisivustolta.


Muuta luettavaa muualta:

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Leave a Reply