SKADE Norjassa ja Astralis Tanskassa- mikä E-urheilu organisaatio Suomessa?

SKADE aloitti Norjassa uudenlaisen yhteistyöprojektin, kuka tekee vastaavan Suomessa? Norjalainen esports-organisaatio SKADE on ilmoittanut kumppanuudesta Norjan teollisuuden liiton (NI) kanssa. Osana yksivuotista sopimusta molemmat osapuolet työskentelevät yhdessä lisätäkseen nuorten pelaajien ja esports-fanien rekrytointiastetta norjalaisiin teollisuusyrityksiin.

Tiedotteen mukaan SKADE ja NI aikovat laajentaa kumppanuuttaan, jossa on sisältösarja ja esittely työmahdollisuuksista. Lisäksi NI:stä tulee SKADE:n virallinen kumppani, joka tukee kaikkea organisaation kansallista toimintaa.

Yhteistyön tarkoituksena on myös tuoda esiin teollisuuden ja esportsin alojen yhtäläisyyksiä, sillä molemmat hyödyntävät samoja digitaalisia työkaluja tuotantokäytännöissä. SKADE: n ja NI: n yhteistyö luo myös perustan organisaatiolle, jotta se voi olla edelleen yhteydessä paikallisiin yrityksiin ja laajentaa jalansijaansa maassa.

NI on viimeisin lisäys SKADE:n kasvavaan kumppanijoukkoon, joka liittyy Kvarøy Arcticin, Norwegian Seafood Councilin ja analytiikkayritys Cavean kaltaisiin yrityksiin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun esports-organisaatio yhdistää voimansa liike- tai työnantajayhdistyksen kanssa. Aiemmin tänä vuonna Astralis ilmoitti kumppanuudesta Tanskan teollisuusliiton (DI) kanssa. Samoin tässä tapauksessa Astralis ja DI ovat keskittyneet edistämään esports-mahdollisuuksia paikallisen viihdeteollisuuden lisäkasvuun.

Koemme, että useat yritykset täällä kaipaavat epätoivoisesti lisää teknistä osaamista. Esports-fanit ja harrastajat tunnetaan teknologialukutaitoisina ja erityisenä IT-asiantuntemuksenaan. Yhdessä uuden kumppanimme kanssa näytämme, miten tämä relevantti osaaminen voidaan siirtää teollisuuden työpaikkoihin ja kaikkiin alan mahdollisuuksiin.

SKADE:n toimitusjohtaja Morten Skaland

Osapuolet eivät jakaneet tietoja kampanjasta, kuten aktivointien ajankohdasta tai taloudellisista yksityiskohdista.


Nettiruudun sisällöstä löydät paljon luettavaa sarjoista leffoista

Nettiruutu.fi sivusto tarjoaa uutisia, arvosteluita ja paljon muuta leffoista ja sarjoista. Sivustolla pääset lukemaan esimerkiksi cmore , elisaviihde ja paljon muun tarjonnan uutisia. Lisää lyödät Nettiruutu.fi nettisivustolta.


Muuta luettavaa muualta:

Älykodit löytyy jo useasta ihmisen kodista

Älykoti tarjoaa ihmisille kotiin uusinta uutta tekniikkaa, jotka helpottavat arkeamme, auttavat säästämään energiaa ja lisäämään kodin turvallisuutta.

Leave a Reply