a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Samsung Odyssey League on täällä taas – palkintopotissa 25 000 euroa!

Samsung Odyssey League on Samsungin oma e-urheilutapahtuma, jossa pelaaminen tapahtuu Rocket League -pelin parissa. Tapahtuma alkaa 23. heinäkuuta ja kestää aina 29. elokuuta asti. Tapahtuma kattaa 10 eri aluetta ja 34 maata. Tapahtuman pääpalkintona on 25 000 euroa ja lisäksi palkintoina on tarjolla useita upeita Samsungin Odyssey-aiheisia palkintoja.

Samsung järjesti menestyksekkään Odyssey League -pelitapahtuman ensimmäistä kertaa vuonna 2020 ja nyt Samsung kutsuu jälleen joukkueita ympäri Eurooppaa osallistumaan tämän vuoden tapahtumaan. Tällä kertaa pelitapahtumassa seikkaillaan viime vuoden PUGB:n sijaan Rocket Leaguen ympäristössä, eli pelataan rakettiautoilla pallopelejä.

Euroopan finaalin katsojat näkevät Samsungin uusimpien Odyssey-pelimonitorien kokoonpanon, joita turnauksen loppuosaan osallistuvat joukkueet käyttävät. Mukana tulee olemaan palkittu Odyssey G9, jonka Euroopan laitteistoyhdistys (European Hardware Association) nimesi äskettäin parhaaksi pelimonitoriksi, ja lisäksi uudet G70A, G50A ja G30A** -mallit, joiden avulla pelaajat pääsevät nauttimaan uusimpien PC- ja konsolipelien rikkaista väreistä ja terävistä vasteajoista.

Samsungin innovatiivisten, pelaamiseen tarkoitettujen näyttöjen mukaan nimetty Odyssey League etsii Euroopan parhaita pelaajajoukkueita ja osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus voittaa osuus 25 000 euron palkintopotista. Turnaukseen ilmoittautuminen alkaa tänään 2.7.2021 ja ilmoittautuneet joukkueet pääsevät kisaamaan alkuerissä 23.7. alkaen. Parhaiten pärjänneet joukkueet osallistuvat alueellisiin finaaleihin ja siellä onnistuneet joukkueet jatkavat elokuun lopussa järjestettävään koko Euroopan kattavaan finaaliin, jonka lopuksi voittajajoukkue julistetaan.

Odyssey-turnaukseen osallistuvat alueet ovat seuraavat:

Joukkueet voivat ilmoittautua tapahtumaan täällä: www.odysseyleague.gg

Samsung päivittää tapahtuman etenemistä ja tuloksia Twitterissä (@OdysseyLeague) ja omalla Discord-serverillään.

**Samsung julkisti kyseiset Odyssey-pelinäytöt aiemmin kesäkuussa 2021.

Leave a Reply