a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Rainbow Six Extraction -toimintapelin jatkosuunnitelmat julkistettiin

Rainbow Six Extraction -toimintapelin jatkosuunnitelmat julkistettiin

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction sisältää heti julkaisussaan valtavan määrän tekemistä ja kiehtovia tehtäviä. Tämän lisäksi peli saa julkaisunsa jälkeen ilmaista sisältöä, joka tarjoaa pelaajille uusia haasteita, palkintoja ja saavutuksia.

Maelstrom Protocol on viikoittainen haastetila, joka on suunniteltu kaikkein taitavimmille Rainbow Six -pelaajille. Tässä haastetilassa pelaajat joutuvat matkaamaan läpi yhdeksän eri pelialueen, jossa taival vaikeutuu tasaista tahtia. Vastassa on yhä vaikeampia vastustajia, nopeasti väheneviä täydennyksiä ja alati lyhenevä suoritusaika.

Haastetilan tarkistuspisteillä pelaajatiimi voi valita joko poistumisen sen hetkisillä saavutuksillaan tai vaihtoehtoisesti halun jatkaa pidemmälle ja kohti parempia palkintoja. Kerättyjen pisteiden mukaan määrittyy pelaajatiimin arvo viidessä eri suoritusluokassa. Näitä ovat pronssi, hopea, kulta, platina ja timantti. Jokainen luokka palkitsee saavutuksista sekä erityisellä lisävarusteella että pelin sisäisellä valuutalla, REACT-krediiteillä.

Pelissä on myös erilaisia haastetiloja, kuten erityiset kriisitapahtumat ja erikoissuoritukset. Kriisit ovat rajoitetun ajan vaihtuvateemaisia tapahtumia, joihin sisältyy uusi operaattoriluokka sekä uudenlainen Protean-vihollistyyppi voitettavaksi. Ensimmäiseksi julkaistavassa Spillover-kriisitehtävässä pelaajien tehtävänä on pyyhkäistä pois Archæan-otusten yhdyskunnat samalla, kun olennot yrittävät pysäyttää pelaajien aikeet. Palkintona suorituksesta on REACT-varusteita, hahmokoristeita ja tapahtumien taustoja selventäviä tarinaosia.

Erikoissuoritukset ovat viikoittaisia pelimuutoksia, jotka haastavat pelaajien taidot toden teolla. Esimerkiksi veteraanitilassa pelatessa ei ole käytössä pelaajan HUD-käyttöliittymää, ammuksia on vähemmän ja omaa tiimiä vahingoittava tulitus eli friendly fire on automaattisesti käytössä.

Sekä Maelstrom Protocol että erikoissuoritukset ovat pelattavissa heti pelin julkaisussa, kun taas kriisitehtävät laajentavat peliä myöhempänä ajankohtana.

Rainbow Six Extraction asettaa pelaajan sotilastiimin jäsenen rooliin. Jokainen jäsenistä muodostaa sotilasyksikön, joka koostuu enimmillään kolmesta eri sotilasoperaattorista. Nämä ovat tuttuja Rainbow Six: Siege -hahmoja eri kansallisuuksista ja näistä jokaisella operaattorilla on omat taitonsa ja erikoisvarusteensa. Vastaansa tiimiläiset saavat salaperäiset Archæans-olennot, joiden 13 eri olomuotoa ovat arvaamattomia ja vaarallisia vastuksia. Jokaisella eri olentomuodolla on lisäksi omat vahvuutensa ja heikkoutensa, hyökkäystapansa ja erikoisuutensa. Erilaiset mutaatiot, olentopesäkkeet ja itiöt tuovat mukanaan oman kiehtovan vivahteensa. Sotilasoperaattorien asevalikoima koostuu peräti 65 eri aseesta, jonka lisäksi käytössä on kymmenen tuttua varustetta Siege-pelistä sekä 15 uudenlaista lisävarustetta vihollisuhan torjumiseen. Näitä taisteluita nähdään neljällä eri alueella ympäri Yhdysvaltoja 12 erilaisella pelikartalla. Ainutlaatuisen karttasuunnittelun myötä kentät ovat dynaamisia, jonka ansiosta yksikään pelikerta ei ole tismalleen samanlainen.

Leave a Reply