SuomieSports.fi

Pelataan ilolla – yhdessä – vaikkei aina voitettaisi

Saimme kutsun liittyä yhteen suomalaiseen peliryhmään Facebookissa, ja vaikkei kyse olekaan eUrheilusta, niin ei se tarkoita, etteikö siitä ryhmästä voisi kirjoittaa myös täällä. Pyysimme ryhmän ylläpitäjältä kertomusta, miksi ryhmä on olemassa.

Miksi aloitin ryhmän?

Aloitin Facebookissa ryhmän, nimeltä ”Gaming Group🎮”, koska olen ollut aina erityisen kiinnostunut peleistä. Olin 5-vuotias, kun ensimmäisen kerran pelasin autopeliä ja siitä se innostus lähti.

Pelit on aina niin lähellä sydäntä ja niin on myöskin muut ihmiset, joilla on sama intohimo. Se tunne, kun löytää jonkun jolla on se sama mielipide asioista mistä pidät, niin tuntuu todella hyvältä. Siinä on se tietynlainen side aina. Tämä on suuri syy, miksi päätin aloittaa tämän Facebook-ryhmän.

Mikä on ryhmän idea?

Ryhmän ideana on kuitenkin löytää peli seuraa, sekä ystäviä muutenkin. Haluan saada ihmiset löytämään toisensa, koska tuolla pelimaailman ulkopuolella on todella paljon ihmisiä, jotka moittii meitä. Väittää pelaamista pelkäksi mielen pilaamiseksi.

Ryhmän aloittaminen kuulosti minulle jo pitkän aikaa sitten hyvältä idealta, halusin saada mahdollisuuden kaikille päästä hyvän ja kunnioittavan ryhmän sisälle, missä kaikki on sallittua, oman mielipiteen saa jakaa, kuhan se ei ole halveksiva.

Ryhmässä myös yritetään auttaa ihmisiä parhaan mukaan, jos tulee jokin este tai ongelma vastaan. Meillä ylläpitäjillä on kuitenkin jonkin verran kokemusta ja tietoa peleistä, sekä konsolien ongelmista. Haluan saada ihmisiä myös oppimaan asiasta, että jos se ongelma tapahtuu uudelleen niin tulee se ”ahaa” fiilis ja muistaa, mitä tehdä. Tai muuten vain, jos on joku sivusta katsoja lukenut ne, niin itse muistaa mitä pitää tehdä ja niin edelleen.

Intohimo ja ajatukset

Aion itse pitää ryhmän omana intohimonani aina, se oli minulle suuri askel tehdä ryhmä.  Olen siis itse lapsuudesta saakka taistellut masennusta, sekä ahdistusta vastaan. Pelit on ollut minulle iso pakokeino näistä huonommista tunteista. Löysin myös tämän ryhmän teon hieman helpottavana, koska saan jotakin itselleni, mihin kiinnitän huomioita ja pääsen auttamaan muitakin löytämään samankaltaisia ihmisiä. Ehkä ryhmä pystyy auttamaan muitakin samassa tilanteessa. Ryhmässä ei kuitenkaan sallita omista mielenterveyden ongelmista puhetta, koska se on henkilökohtainen asia ja en halua, että se jaetaan kaikille ryhmäläisille.

Haluan vain saada tämän ryhmän isommaksi ja kertoa ylpeänä, mitä olen saavuttanut.

Susu Diamond

Gaming Group Facebook-peliryhmä: https://www.facebook.com/groups/249089276874120/


Onko sinulla oma peliryhmä jossain palvelimen reunalla, sosiaalisessa mediassa? Kerro meille mitä peliä pelaatte kirjoittamalla tämän samantyylinen tervehdys kuin tämä Susun teksti, ja laittakaa meille kuvan kera. Jokainen ammattilainen on aloittanut jostain, ja seuraava suomalainen e-urheilutaivaan tähti voi tänäänkin pelata jonkun paikallisen kerhon pelissä tai olla mukana paikallisessa koodariryhmässä.

Leave a Reply