Image Alt

SuomieSports.fi

Pelaajat.com: ENCE vs HAVU ShowOff

Ensi viikon eli 12.3.2021 kauan odotettu kohtaaminen ENCE:n ja HAVU:n välillä ei ole vain leikkiä. Aluksi kuvittelimme asian olevan näin koska kohtaamisen nimessä on alusta alkaen ollut Shown elkeitä, mutta on ottelussa tavoitettakin. Showoff-ottelun voittaja etenee suoraan Nordic Masters, a BLAST Premier Qualifier –turnaukseen. Showoff-ottelun häviäjä puolestaan ansaitsee paikan Pelaajatcom Series Spring Finals –turnauksesta. Spring Finals –turnaukseen ottaa osaa kahdeksan (8) suomalaisjoukkuetta ja sen voittaja etenee myös Nordic Masters –turnaukseen. Mutta onko ENCE vs HAVU enää niin maaginen kohtaamistaisto kuin mitä se olisi ollut viime syksynä? Aiemmin molemmat joukkueet olivat vielä 100 % suomalaisia, mutta nykyään ENCE on eurooppalainen mix, vaikka itse organisaatio onkin suomalainen. Ottelussa riittää kuitenkin varmasti mielenkiintoa vähintäänkin Suomen pelaajistossa ja varmasti myös kansainvälisesti. ENCE kuitenkin tuli takaisin muutamalla pikkuvoitolla, mutta näytti sAw tappiossa olevansa vielä rakennus vaiheessa. HAVU ottelu toimii itseasiassa ENCE:lle todella tärkeänä testinä, sillä parasta aikaa ranking 26 kohtaa heti HAVU:n jälkeen ESL Pro liigassa mousesportsin, NiPin, G2:n, Vitalityn ja FaZen.

Entä sitten HAVU? HAVU on pelannut nyt seitsemän voiton putken, mikä sisältää selvät voitot niin MIBR, Endpoint kuin sAw tiimeistä, mutta nousua tuli rankingissä vain sijalle 55. Nyt ennen ENCE kohtaamista on viekä pelit Elisan Nordic Champissa sekä Pinnacle Cup, missä vastaan ylihuomenna astelee Dignitas. HAVU on ollut paremmassa iskussa, ja mikäli ENCE ei tässä tauolla ole saanut rivejään parempaan iskukuntoon, HAVU:lla on täydet mahdollisuudet ottaa tässä voitto.

Siinä missä Pelaajat.com tekee arvokasta työtä suomalaisen e-urheilun tukemiseksi ja hyväksi, tässä ottelussa melkein toivoisi ajan olevan toinen, ja ottelu olisikin pelattu kunnon Areenalla.

BLAST Premier –lähetysoikeuksien lisäksi Pelaajatcom järjestää oman Pelaajatcom Series CS:GO-turnaussarjansa, jolla on BLAST Premierin tavoin kaksi kautta, kevät- ja syyskausi. Pelaajatcom Series tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden kavuta aina BLAST Showdown –turnauksen kautta peräti vuoden viimeiseen miljoonan dollarin World Finals –huipputurnaukseen asti!

pelaaja.com

https://www.twitch.tv/pelaajatcom/

Leave a Reply