Paras suomalainen CS:GO tiimi tänään?

Mikä on paras suomalainen CS:GO tiimi tänään, ja mikä on suomalainen tiimi? Kysymys sai aivan uuden merkityksen, kun FPX ilmoitti, ettei se päässuyt Chrisin kanssa sopimukseen vaan hänen tilallaan nähdään tuttu suomalainene CS:GO ammattilainen.

Siinä missä Chris De Jong ei todellakaan ollut huono paikallaan, mutta jatkoa ei FPX:ssä tullut, niin nyt saamme nähdä kahden suomalaisen ammattilaisen värittämän FPX joukkueen, eli yhtä monta suomalaista kuin ENCE:n CS:GO tiimissä… kumpi siis on suomalaisempi? Vai näyttääkö HAVU, mistä päin ******* HAVUN otteista saadaan tänä iltana näytä MIBR:iä vastaan: https://www.hltv.org/matches/2346774/mibr-vs-havu-snow-sweet-snow-2

Miikka suNny Kemppi liitettiin jo viime vuonna huhuissa FPX uuteen rosteriin, mutta epäviralliset lähteet kertoivat hänen silloin yrittäneen saada omaa porukkaa kasaan. Tämäkin sopimus nyt FPX:n kanssa on StandIn-sopimus eli väliaikainen pelipaikka, mutta kuka tietää? Jos pelit luistavat, tässä olisi saman tien paikka Tier1 joukkueessa. Miikka on Aleksin ja nykyisen uuden tiimikaverinsa kanssa varmasti sivustomme eniten esillä olleet pelaajat (!).

FPX on mukana nyt viikon päästä alkavassa ESL Pro League Season 13:ssa. Sen ryhmässä ovat myös BIG, Heroic, Complexity, OG sekä Renegades Australiasta. ENCE pelaa ryhmä B:ssä, jossa se saa vastaansa Vitalityn, G2, moussports, FaZe ja NiP.

Mitä mieltä sinä olet Miikan paikasta FPX:n rosterissa, onko käynti lyhyt vai pidempi?


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

Leave a Reply