Palaako ENCE voittojen tielle?

Alkuvuosi ei ole ollut ENCElle mitenkään ruusuilla tanssimista ja nyt pitää vähitellen tulla tulosta, tai tapahtuu kuten jääkiekossa – jos ei tule tulosta, tulee “ulosta”. ENCE aloittaa pelit tänään perjantaina Dreamhack 2020 Anaheim Openissa.

ENCEm lohkossa pelaavat Complexity, joka näytti “närhen” munat edellisissä peleissään, MIBR ja ensimmäisenä ENCEä vastan asettuava Gen.G. Vaikka ENCE ei ole pystynyt voittoihin, lähtee se pienenä suosikkina Gen. G vastaan.

Toisessa, lohko A:ssa pelaavat Endpoint, forZe, FURIA sekä North.

Anaheimissa on voittajalle tarjolla 50 000 dollaria ja pakka DreamHack Masters Jönköping turnaukseen. Finaalin hävinneelle on tarjolla 20 000 dollaria.

ENCE pelaa Anaheimissa tutulla koostumuksella:

Aleksi “allu” Jalli
Miikka “suNny” Kemppi
Jere “sergej” Salo
Jani “xsevenN” Laasanen
Jani “Aerial” Jussila
ja tiimin valmentaja häärii Slaawa “Twista” Räsänen, joka on julkisuudessa kertonut ENCEn lähtevän pelaamaan uudella taktiikalla näitä pelejä. Nyt on aika parantaa otetta, ettei enää kuuluisi vertauksia aikaan ennen Aleksi “Aleksib” Virolaista, joka on löytänyt omien sanojensa mukaisesti loistopaikan OG:N CS:GO joukkkueesta.
Kaikki ENCEn pelejä katselleen ovat saaneet huomata Aleksin lähdön jälkeen Jere “sergej” Salon huonontuneen peliotteen.

Nyt vastassa ovat sellaiset joukkueet että ei voi suomalaisittain kuin toivoa että uusi ENCE taktiikka puree heti perjantain GEN.G vastaan.

Gen.G on yhdistelmä indoneesialaistan kanadalaista ja amerikkalaista otetta, jossa valmennusvastuun hoitaa australialainen Chris “Elmapuddy” Tebbit. Onkin mielenkiintoista nähdä miten joukkue esiintyy sen saatua aikamoisen vahvistuksen Hansel “BnTeT” Ferdinandin tultua joukkueen riveihin. Joukkue ei ole kuitenkaan ehtinyt pelata kuin viisi karttaa BnTeTn saapumisen jälkeen, joten joukkue ei vielä ole nivoutunut yhteen, joten ENCEllä on paikkansa nyt iskeä.

https://www.hltv.org/matches/2339358/ence-vs-geng-dreamhack-open-anaheim-2020

Ps. Veikkaus tarjoaa ENCEn voitolle 1,73 kertoimen.

Leave a Reply