SuomieSports.fi

Onko reaktioaikasi kunnossa? Entä tähtäys? Esittelyssä Human Benchmark

Jos olet niinkuin allekirjoittanut, niin tykkäät kilpailla toisia vastaan niin peleissä kuin muissakin asioissa, missä vaan voi kilpailla. Human benchmarkin avulla voit kilpailla ystäviäsi vastaan, ja samalla parantaa suoritustasi myös esports-peleissä!

Human benchmarkista löytyy kahdeksan eri osioita,mitä voit koittaa. Jokaisen osion alussa näkee myös keskimääräisen tuloksen kaikilta testin tehneiltä. Kaikista osioista ei varsinaisesti ole ehkä hyötyä peleissä, kun taas muutamasta näkee selvän yhteyden myös pelimaailmaan ja peleihin. Testit voi käytännössä jakaa muutamaan eri kategoriaan: reaktiotestit, muistitestit sekä nopeustestit. 

parempi kuin s1mple?

Testit on suunniteltu tehtäväksi tietokoneella, eli kosketusnäyttöisillä laitteilla en lähtisi testamaan ihan jokaista testiä. Muutamia muistitestejä voisin kuvitella tekeväni vaikka kännykällä. Kuitenkaan esimerkiksi reaktioajan testausta en lähtisi tekemään muuta kuin hiiren kanssa: siinä tarkoituksena on reagoida hiiren näpäytyksellä kun väri vaihtuu punaisesta vihreään. Tämä tehdään viisi kertaa, jonka jälkeen human benchmark laskee niistä keskiarvoisen suorituksen. Esports -pelaajan näkökulmasta kuulun ikäni puolesta jo sinne eläkepuolelle, mutta onnistuin silti saamaan reaktioaikatestin tulokseksi 175 millisekuntia, joka on paremmin kuin 97 prosenttia testin tehneistä. Vertauksen vuoksi, venäläinen CS:GO pro-pelaaja s1mple on saanut testistä tulokseksi 167 millisekuntia. Ei huono!

Allekirjoittaneen reaktioaika

Testaa itse!  

 Kannattaa rekisteröityä palveluun, silloin siitä saa eniten irti. Palveluun rekisteröidyttyä voit tallentaa tuloksesi omaan profiiliisi ja tarkastella ja parantaa suoritustasi edellisten suoritusten perusteella. Vaikka kaikki testit eivät varsinaisesti ehkä paranna suoritustasi esports -peleissä, niin suosittelen kuitenkin tekemään kaikki testit, ihan vaikka kokeilumielellä. Muutama testi vaatii jonkin verran englanninkielen taitoa, se on hyvä ottaa huomioon.  Itseäsi testaamaan pääset tästä.

Liity myös Suomiesportsin discordiin ja laita oma reaktioaikasi tulos sinne, pystytkö päihittämään meikäläisen tuloksen?

Leave a Reply