SuomieSports.fi

OG voitti helposti ENCEn

Kauan odotettu OG vastaan ENCE CS:GO ottelu nähtiin nyt ensi kertaa ja tuloksena oli OG:n selkeä 2-0 voitto.

Ottelu pelattiin lopulta kahdella kartalla: ensiksi oli vuorossa Train ja toisen Overpass. Ensimmäinen kartta meni tiukille ja jopa jatkoajalle, jonka OG voitti 4-2. Toinen kartta oli puolessa välissä samoissa lukemissa kuin junakartta eli OG johti 9-6, mutta ENCEstä ei ollut vastustajaksi toisella puoliskolla, minkä OG vei 7-1 ja näin ei kolmatta eli Inferno karttaa tarvittu lainkaan.

OG:n kakkostuloksen tekijänä hääri nimenomaan ENCEstä OG:n riveihin siirtynyt Aleksi “Aleksib” Virolainen 23 tapolla ja kolmantena joukkueen tanskalainen Valdemar “valde” Bjorn Vangså.

ENCEä piti pystyssä 46 tapoll Aleksi “allu” Jalli ja 32 tapolla Jere “sergej” Salo, mutta muun joukkueen pystymättä parempaan tukeen, joukkue hävisi ensimmäinen kartan tiukasti.

Toisessa kartassa koko OG:n joukkue nousi vihreälle eli tilastollisestikaan ENCEstä ei ollut mitään vastustga. Aleksin peli ei pysynyt Overpassissa kasassa ja OG:n Nathan “NBK” Schmitt ja Aleksi pitivät etynenässä huolen OG:n voiton avaimista.

Kokonaistuloksessa parhaat pelaajat löytyvät OG:n riveistä, Issa Murad ja Aleksi Virolainen OG:n kärjessä, mutta koko pelin paras suorittaja oli kuitenkin hävinneen joukkueen Aleksi Jalli, se vaan ei riittänyt tällä kertaa.

 

 

HLTV haastattelussa Aleksi Virolainen kertoi joulutauosta ja siitä, ettei joukkue ole vielä paljon ehtinyt pelata yhdessä, mutta yhdessä vietetty aika on ollut kiireistä. Aleksi näki koko joukkueelle hyväksi tauon ja harjoitukset lähtivät alusta alkaen oikeille raiteille. Aleksi kertoo olevansa todella luottavainen uuteen joukkueensa ja joukkueen uuteen valmentajaan Casper “ruggah” Duehen.

Tämä oli OG:lle vasta toinen LAN-turnauksen aloitut ja välissä ehti olla joulutauko. Aleksi ei vielä uskalla lähteä kertomaan mitkä kartat ovat OG:n parasta ja missä pitäisi vielä parantaa, koska joukkue on vasta alkumetreillä pelaamisen kanssa.

Aleksilta kerrottiin myös joukkueen dynamiikasta kun Aleks, NBK ja valde ovat pelaajia, joilla on pitkä kokemus ja ISSAA ja mantuu ovat kohtuullisen uusia pelaajia tällä tasolla. Aleksi vastasi, että koko joukkue tekee kovasti töitä päivittäin ja uudet tuttavuudet ovat todella kovan tason pelaajia ja ISSAA:lla on sydän mukana pelaamisessa. ISSAAn roolista Aleksi kertoi sen olevan hieman erilainen kuin mitä ISSAA pelasi HellRaisers joukkueessa ja ISSAA on omaksinut rooliaan päivä päivältä paremmin.

OG:n in time leaderit ovat siis Aleksi ja NBK, joilla on omat vahvat karttansa, Aleksilla ENCEn ajoilta ja NBK:ltä Vitalityn ajoilta.

Joukkueen valmentajan valinnassakin OG:lla oli useampia vaihtoehtoja ja vaikka yhteistyö Casperin kanssa on vasta aluillaan, Aleksi näkee jo nyt paljon hyvää yhteistyössä.

OG on nyt maailmanlistalla sijalla 24 ja seuraavaksi vastaan on tulossa mm Evil Geniuses Blast sarjan ottelussa 14.2.2020. ICEssä OG:n vastustaja on seuraavaksi voittaja ottelusta Godsent ja Natus Vintere. Koko ICEn Lontoon turnauksen voittajalle on luvassa 125 000 dollaria ja finaalin hävinneelle 50 000. Ryhmä A:ssa pelaavat Virtus.pro, mousesports, MAD Lions ja Heroic.

Leave a Reply