Image Alt

SuomieSports.fi

Odotettu Road to Six Invitational -pelitapahtuma käynnistyy jälleen huomenna

Ubisoftin huippusuosittu, kymmenien miljoonien pelaajien pelaama Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -verkkopeli valmistautuu helmikuussa järjestettäviin maailmanmestaruuskisoihin suositulla Road to Six Invitational -pelitapahtumalla. Siihen osallistuvat pelaajat pääsevät kokemaan ilmaiseksi pelin intensiivisen tunnelman kaikkine eri sotilasoperaattoreineen. Lisäksi pelin maksullinen Six Invitational 2021 Battle Pass -palkintojärjestelmä kasvattaa Six Invitational -kisatapahtuman palkintopottia, joka jakautuu maailmanmestaruuskisoissa pelaavien joukkueiden kesken.

Road to Six Invitational tuo pelattavaksi ainutlaatuisen stadionkentän, jossa yhdistyvät osaset suosituista Border- ja Coastline-pelikentistä. Pelin kaikki operaattorit ovat käytettävissä rankkaamattomassa Plant Bomb -pelitilassa, jossa pelataan kolmen minuutin eriä kolmessa eri kierroksessa pick and ban -säännöin. Lisäksi kaikki joukkueet käyttävät Battle Pass -teemaisia asuja.

Road to Six Invitational on pelattavissa 21. tammikuuta alkaen jokaisena viikkona torstaista maanantaihin asti. Pelitapahtuma päättyy 22. helmikuuta 2021. Lisäksi sekä ilmais- että maksullisena versiona saatavilla oleva Six Invitational 2021 Battle Pass -palkintojärjestelmä on voimassa 22. helmikuuta asti. Battle Passin voimassaolon aikana pelaajilla on mahdollisuus kerätä erilaisia pelipalkintoja saavutusten mukaisesti.

Parhaille joukkueille on muhkeat palkkiopotit

Six Invitational on Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -verkkopelin odotetuin tapahtuma, sillä siinä ratkotaan pelin maailmanmestaruus kiehtovissa otteluissa. Parhaille joukkueille on luvassa muhkeat palkkiopotit, joiden lopullinen suuruus määräytyy Road to Six Invitational -tapahtuman tuotoista. Maailmanmestaruuskisoissa toisensa kohtaavat maailman 20 parasta Rainbow Six: Siege -joukkuetta. Kisat pelataan 9.-21. helmikuuta välisenä aikana Pariisissa ja ne ovat katsottavissa pelin Twitch- ja YouTube-kanavilla.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18. Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/

Leave a Reply