Ninjas in Pyjamas depytoi Fortnitessa

Tavoitteenaan toistaa menestystään CS:GO- ja Rainbow Six Siege -peleissä, NIP haluaa olla johtava voima Fortnitessa ja tarjota pelaajilleen parhaat mahdolliset resurssit menestyäkseen. Ensimmäinen pelaaja, Oscar “Refsgaard” Dalgas Refsgaard, on jo rekrytoitu joukkueeseen. NIP:n toimitusjohtajan Jonas Gundersenin mukaan Fortnite on ollut jo pitkään yrityksen radarilla, ja yhtiö toivoo hyödyntävänsä Epicin kanssa synergiaetuja. Refsgaardin ensimmäinen virallinen kilpailu NIP:n nimissä on FNCS Major 2 -kilpailu, joka alkaa 13. huhtikuuta.

Lue myös: Fortnite ikäraja (diginyt.fi)

Juuri ilmoitettiin Rocket League joukkueesta

Uusi hanke tulee hyvin pian Ninjas in Pyjamasin kahden kuukauden takaisen ilmoituksen jälkeen, jolloin se paljasti astuvansa kilpailullisen Rocket League -pelikentän areenalle ja solmivansa sopimuksen brasilialaisen kolmikon kanssa taistellakseen Rocket League Championship Seriesin Etelä-Amerikan alueella.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Fortnite on yleisesti erittäin suosittu peli, ja se on ollut meillä jo pitkään mielessä. Olemme varovaisia lisäämään liikaa pelejä ja haluamme ylläpitää niitä asianmukaisella infrastruktuurilla. Rocket League oli suuri askel meidän kannaltamme, sillä se toi meidät nuorempaan demografiaan ja tuleviin NIP-faneihin.

NIP:n toimitusjohtaja Jonas Gundersen

Gundersen selitti, että Fortnitea lisäämällä hän toivoo NIP:n käyttävän hyväkseen synergiaetuja Epicin kanssa julkaisijana, ja Fortnite Creative liittäminen olisi “luonnollinen seuraava askel”.

Refsgaard on uskomattoman lahjakas pelaaja, joka voi olla yksi suurimmista tähtipelaajista – fantastinen lisä joukkueeseemme.

Olen erittäin innoissani tästä NIP:n ilmoituksesta. Muistan katsoneeni heidän (NIP) pelaavan CS:GO:ta jo kauan sitten, jopa ennen kuin aloin pelata Fortnitea, joten on aika hullua, että olen nyt osa joukkuetta – en malta odottaa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Oscar “Refsgaard” Dalgas Refsgaar

Refsgaardin ensimmäinen virallinen kilpailu NIP:n väreissä tulee olemaan FNCS Major 2 Weekly Competition, joka käynnistyy 13. huhtikuuta. Hän tulee olemaan joukkueen toimintapäällikkö Nic “Wolf” Sølvmosen alaisuudessa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply