a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Monsters Within, Apex Legends Halloween event

Respawn on esitellyt tämän vuoden Apex Legends Halloween eventin, titletllä Monsters Within. Eventti starttaa 12. päivä lokakuuta ja jatkuu aina marraskuun 2. päivään asti.

Suurin paljastus lienee Encore, uusi Arenas mappi joka osittain jo leakattiin datamine kautta viime kuussa. Mappi on sijoitettu Boreasiin, Seerin kotiplaneetalle sisältäen open areaa ja hyviä mahdollisuuksia flankkiin ja high groundin pitämiseen. Yhdellä laidalla on VIP tilat, kun toisella laidalla taas esittely stage, kumpainenkin perustuu Seerin sukujuuriin ja tausta tarinaan.

Shado Royale palaa myös kuvioihin eventin viimeiselle viikolle lokakuun 26. päivä marraskuun 2. päivään asti. Shadow Royalessa tapettu tiimi kaveri spwanaa niin sanotussa Shadow-formissa ja on kykevä auttamaan tiimi kavereita jotka on vielä hengissä. Squadit eliminoituu vasta kun kaikki tiimin jäsenet ovat kuolleet ja taistelua auttaa shadow-formin loputtomat elämät.

Joka viikko Monsters Within julkaise uuden palkinto portaan joka sisältää exclusiivisia charmeja, holosprayta ja even packeja. Viimeisimmän portaikon palkintona on uusi epic Loba skini. Kaiken tämän lisäksi on mahdollista löytää 40 uutta Monster Within- teemaista itemiä Apex paketeista, sisältäen skinejä Revenantille, Causticille, Bloodhoundille ja Seerille.

Joitakin edellisvuosien Halloween cosmetiikkaa on myös ostettavissa shopin puolella, sisältäen ainaki Wraithin Mistress of Evil skinin ja Crypton Deadly Byte skinin. Lokakuun 26. päivästä marraskuun 1. päivään on saatavilla Octanen bundle Dia De Los Muertos.

Eventin aikana pelaajat voivat ostaa limited-edition Monster Within paketteja 400 Apex coinssilla. Nämä paketit sisältävät aina vähintään yhden itemin jota ei voi uusiksi saada. Apexin perus paketit sisältävät myös mahdollisuuden eventti itemeihin, mutta Monsters Within paketit antaa takuuvarman eventti itemin. Eventti itemeitä voi myös craftata niinkuin yleensä.

Monsters Within event alkaa ensi tiistaina, lokakuun 12. päivä.

Lähde:  https://dotesports.com/apex-legends/news/apex-chronicles-arent-perfect-but-theyre-worth-revisiting

Leave a Reply