a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

LG OLED -televisio ja Xbox Series X tarjoavat seuraavan sukupolven konsolielämyksen

LG Electronics ja Xbox aloittavat Pohjoismaissa markkinointikumppanuuden, jonka ansiosta odotettu Xbox Series X -pelikonsoli ja LG OLED -televisio voivat tarjota yhdessä ilmiömäisen pelielämyksen. LG OLED -televisio on Microsoftin uuden konsolin virallinen televisiokumppani, ja erityistapahtumissa pelaajat voivat kokea itse LG:n uusien OLED-televisiomallien ja uuden Xbox-konsolin saumattoman pelikokemuksen.

”OLED-televisomme ovat tunnettuja erinomaisesta kuvanlaadustaaan, mutta olemme myös sitoutuneet täyttämään ne vaatimukset, joita uuden sukupolven pelit asettavat televisiolle. Xbox Series X hyödyntää monia nykypäivän kehittyneimpiä teknologioita ja formaatteja, ja tänä alaa määrittävänä hetkenä olemme ylpeitä sekä yhteistyöstämme Microsoftin kanssa että OLED-televisiomme tuomasta parhaasta mahdollisesta pelikokemuksesta”, sanoo Erik Svalberg, LG Electronicsin Pohjoismaiden HE-tuotteiden asiantuntija. 

LG:n edistyneimmän television ja Xboxin kaikkien aikojen tehokkaimman konsolin yhdistelmä tarjoaa seuraavan sukupolven pelikokemuksen sekä rentoihin että vakavampiin peleihin. LG OLED -television ultranopea yhden millisekunnin vasteaika sekä viimeisimmät HDMI-ominaisuudet, kuten VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode) ja eARC (Enhanced Audio Return Channel), saavat pelit näyttämään ja kuulostamaan paremmilta, mutta ne myös pienentävät ohjauskomentojen vasteaikaa. Neljän HDMI-portin ansiosta televisioon voi yhdistää useita laitteita kerralla konsoleista tietokoneisiin.

LG OLED -television ja Xbox Series X:n yhteen tuoma prosessointiteho mahdollistaa uusimpien pelien ray tracing -grafiikoista nauttimisen 4K-resoluutiolla toistamalla jopa 120 kuvaa sekunnissa. LG:n vuoden 2020 OLED-televisiot ovat ensimmäisiä televisioita, jotka tukevat uuden sukupolven peleissä käytettyä HGiG-tilaa. HDR Gaming Interest Groupin perustajina LG ja Microsoft ovat varmoja, että viimeisimmät HDR-pelit näyttävät näin juuri siltä, miltä niiden on tarkoitettu näyttävän.

LG OLED -television itsevalaisevat pikselit tuovat mukanaan erinomaisen kuvanlaadun, laajan väriavaruuden korkeatasoisella HDR-suorituskyvyllä, eloisat ja vivahteikkaat värit sekä loputtoman kontrastin. Ensimmäisenä televisiona ja ensimmäisenä pelikonsolina, joissa on Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tuki, LG OLED -televisio ja Xbox Series X tarjoavat dynaamisen kuvan ja äänen, joka imee yhä syvemmälle pelin maailmaan. Silmien väsymisen ehkäisemiseksi kaikilla vuoden 2020 LG OLED -malleilla on Eye Comfort Display -sertifikaatti, joka takaa, että LG OLED -televisiossa on välkkymätön ja sinistä valoa vähentävä näyttö sekä heijastamaton kuva myös sivusta katsottuna.

Leave a Reply