Lähteekö Miikka “suNny” Kemppi ENCE:stä

Ennen ENCE:en siirtymistä Miikka pelasi mousesports tiimissä

DBLTAP on laittanut liikkeelle huhun, että GODSENT olisi Miikka “suNny” Kempin perässä nykyisessä rosterissaan olevan Kevin “kRYSTAL” Amendin tilalle.

GODSENT is in discussions with Miikka “suNny” Kemppi about joining their active CS:GO roster, according to multiple sources close to the situation. It is expected GODSENT will add the Finnish rifler in the coming weeks as transfer discussions progress.

Samalla kun GODSENTin oma tulevaisuus on vielä hieman hämärän peitossa liittyen FunPlus Phoenixin ostoaikeisiin, niin organisaatio ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä, kenet se Amendin tilalle hankkii. Onko se Luka “emi” Vukovic, joka oli Amendin paikalla DH Mastersissa – GODSENTissa pelaava suomalainen Jesse “zehN” Linjala on jossain haastattelussa sanonut, ettei välttämättä näe emiä lopullisena vaihtoehtona, mutta onko suNny parempi vaihtoehto?

Jos näin käy, tarkoittaako se ENCE:n tarun loppua?

Jos Miikka lähtee GODSENTiin, niin heidän tiiminsä olisi:

Martin "⁠STYKO⁠" Styk, Slovakioa
Pavle "⁠Maden⁠" Bošković, Montenegro 
Asger "⁠Farlig⁠" Jensen, Tanska
Jesse "⁠zehN⁠" Linjala, Suomi
Miikka "⁠suNny⁠" Kemppi, Suomi

Jonatan "⁠Devilwalk⁠" Lundberg, päävalmentaja, Ruotsi

Täältä voi lukea vuoden vanhan haastattelun Miikasta.

Miksi valitsit lajiksesi CS:GO:n?

Harrastin koko lapsuuden paljon urheilua ja kokeilin useita eri lajeja. Joukkuelajit ovat minun juttuni, ja monissa lajeissa on paljon yhtäläisyyksiä CS:GO:n kanssa: tiimipelissä omat ratkaisut vaikuttavat koko joukkueeseen.Kilpaileminen oli kivaa ja eri lajit kiehtoivat, mutta mikään ei tuntunut riittävän addiktoivalta ja kiinnostavalta, ennen kuin aloin pelata CS:GO:ta. Tämä on ollut ainoa asia, josta olen elämässäni todella innostunut. Vahvuuteni on monipuolisuus eli voin pelata, mitä roolia milloinkin tarvitaan.

www.fressis.fi

Kuka on Miikka?

Miikka “suNny” Kemppi on suomalainen elektronisen urheilun ammattilainen. Hän oli v.2018 HLTV:n arvion mukaan yksi maailman 20 parhaasta Counter-Strike: Global Offensive -pelaajasta. Hän siirtyi suomalaiseen ENCE eSportsiin syyskuussa 2019.

Miikka on viimeiset pari vuotta kertonut eri haastatteluissa haluavansa pelata maailman huipulla, ja tosiasia on, että tämän hetkinen ENCE tilanne ei välttämättä tähän anna mahdollisuutta, sen sijaan siirto GODSENT tiimiin antaisi sellaiseen paremman mahdollisuuden.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Leave a Reply