a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Kuumimmat jutut Gamescom 2021 tapahtumasta

Täyteläisen kolmen päivän aikana nähtiin monta pelijulkaisua, pelitestauksia ja kehittäjien omia sanoja peleistä Gamescom 2021 messuilla, joka kesti keskiviikosta perjantaihin. Messujen myötä pelaaja yhteisö jääkin jännityksellä odottamaan tulevia julkaisuja. Niille, jotka jäivät paitsi Gamescom messuista, keräsimme muutamat kuumimmat peliuutiset alle.

Saints Row uudelleen julkaisu

Saints Row aktion on saatavilla lähiaikoina! kehittäjä Volition kertoo Saints Rowin uudelleen julkaisusta, joka on määrä tulla pelattavaksi 25 päivä helmikuuta 2022. Peli julkaistaan näille alustoille: Playstation 4 ja 5 konsolit, Xbox one, Xbox Series X, ja Windows PC. Samalla kun franchise on suosiossa ja seurattuna on pelin uusi traileri kohdannut paljon paheksuntaa fanien parissa. Suurin syy näyttäisi olevan, että peli on todella erillainen verrattuna aikasempaan julkaisuun, muummoassa hahmojen suunnittelussa.

Halo Infinite multiplay ilmaiseksi

Maailmalta löytyy muutama yhtä maineikas pelisarja kuin Halo. Pelisarjan uusimmalle julkaisulle on annettu määränpääksi 8 marraskuuta. Peli tulee olemaankin yhden lainen mestari pakkaus Xbox konsolille. Microsofti on päättänyt tehdä pelin multiplayer osiosta ilmaisen, kuitenki mitä yksin pelailuun tulee, joutuu pelistä maksamaan. Lisämausteina onkin saatavilla versio Xboxille joka sisältää Xbox Series X sopivan pelin ja kaksi Halo suunniteltua ohjainta.

Call of Duty: Vanguard

Uusin CoD onkin yksi kuumimmista puheenaiheista tällä hetkellä. Gamescomissa nähtiinkin ensiksi vain vilaus kyseisestä sotapelistä. Pelin esittely kestikin vain juuri ja juuri alle 10 minuuttia, jossa sotilas Polina Petrova taistelee tiensä läpi Nazien vailloittamassa Stalingradissa. Juuri kun taistelu pääsee huippukohtaukseen, esittely ottaakin takapakkia tunnin verran. Kylä oli kuin rauhan tyyssija ennenkuin Nazit aloitti tuhoavan hyökkäyksensä. Suurimmat silmiinpistävät asiat ovat kiipeilyn toteutuksessa ja muissa pienissä pelin skeneissä.

Marvel Midnight Sun esitelty

Uutta odotettavaa supersankari faneille Marvelin pelin julkaisusta. Roolipeli Midnight Suns tuo yhteen hahmoja Midnight Sonsista, X-menistä ja Avengersista. Pelaajat voivat halutessaa kehittää oman supersankarin The Hunter, joka taistelee demonien äitiä vastaan, Lilithiä. Pelin on suunniteltu tulevan maaliskuussa 2022 kaikille merkittävimmille platformeille.

Shadow of Conspiracy: Saksalaiset kehittäjät esittelevät roolipelin

Saksa ei välttämättä ole se suurin videopelien tuottava maa. Jännityksellä voimme kuitenki  kiinnittää huomion Elysium Games Studion tekemään Shadow of Conspiracy peliin. Ensimmäinen traiteri näytettiin Gamescomissa. Peli kohdistuu dystopiseen berliiniin vuonna 2087 ja pelaaja ottaakin roolin poliisipäällikkö Nolanin saappaista salamurha yrityksen jälkeen.

New World julkaiseen open betan

Kuumin ja odotetuin MMORPG amazonilta aukaisee ovensa jokaiselle kiinnostuneelle vielä ennen pysyvää julkaisua. Kuin messuilla sanottiinkin, niin New Worldia voi pelata marraskuussa 9-12 päivä avoimen betan muodossa. Testattava versio löytyy muummoassa steamista näinä päivinä.

Lähde: https://www.global-esports.news/general/the-games-highlights-of-gamescom-2021/

Leave a Reply