Jesse “zehN” Linjala “luurin” päässä

Kyselimme hieman yhdeltä suomalaiselta CS:GO tähdeltä, mitä hänelle kuuluu. Yhteydessä oltiin GODSENT:issa pelaavaan Jesse “zehN” Linjalaan. Halusimme kysellä GODSENTin loppuvuotta, kun nyt rosterista puuttuu yksi pelaaja.

Joo tuossa testaamme pelaajia ja katellaan kuka sopis parhaiten, tällä hetkellä käytetään sijaisena tota Luka “emi” Vukovic mahdollisesti molempiin loppuvuoden turnauksiin Blast showdown sekä DreamHack master winter, kertoile Jesse

Onko Luka jatkossa GODSENTin pelaaja kun päästään vuoteen 2021, sen sitten aika näyttää. Muutenkin huhut GODSENTin ympärillä jatkuvat, vaikka tiimi saikin nimekkään sponsorin taustoilleen.

Kyselimme myös vähän Jessen omaa tulevaiuutta, ja ammattilaisen tavoin kaikki ovet pidetään aina mahdollisina mutta tällä hetkellä jatketaan GODSENTin riveissä ja pelataan niin hyvin kuin pystytään.

 


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Leave a Reply