Jesse “JerAx” Vainikka palaa pelikentille

Vähän aikaa siihen menikin. Jesse “JerAx” Vainikka on yksi kaikkien aikojen parhaista Dota 2 pelaajista, niin pelillisten näyttöjensä kuin voittosummiensa kautta. Hän on ollut kohtuullisen aktiivinen sosiaalisessa mediassa viime aikoina, jätettyään kilpakentät jokin aika sitten kerrottuaan kyllästyneensä pelaamiseen ja etsivänsä ainakin hetkeksi jotain muuta. Tänään sitten selvisi, mitä Jesse tekee seuraavaksi.

Tänään meillä on etuoikeus ilmoittaa uusimmat lisäykset Evil Geniuses Dota 2 -kokoonpanoon: Jesse “JerAx” Vainikka ja Egor “Nightfall” Grigorenko.

Vuoden 2022 EG Dota 2 -kokoonpano:

Asema 1 – Artour “Arteezy” Babaev

Asento 2 – Abed “Abed” Yusop

Asema 3 – Egor “Nightfall” Grigorenko

Asema 4 – Andreas “Cr1t-” Nielsen

Asema 5 – Jesse “JerAx” Vainikka

Valmentaja – Sam “Bulba” Sosale

Jesseä pidetään yhtenä parhaista Dotan tukipelaajista, ja hän palaa ammattilaispeliin eläkkeelle jäämisensä jälkeen tammikuussa 2020. Earth Spiritistä, Tuskista ja Rubickista tunnettu JerAx voitti back-to-back Internationalin OG-kokoonpanon jäsenenä vuosina 2018 – 2019.

Kaikki odottavat innolla Jessen kanssa pelaamista. Hänellä on paljon hienoja ideoita dotasta ja siitä, miten hän lähestyy peliä. Koko joukkue on innoissaan saadessaan hänet mukaan, emmekä voi odottaa pääsevänmme alkuun ja näyttämään faneille potentiaalimme.

Sam “Bulba” Sosale, Evil Geniuses, Dota 2 päävalmentaja

Egor “Nightfall” Grigorenko

Nightfall sijoittui TI10:ssä viidenneksi ja voittajaksi entisen joukkueen Virtus.pro kanssa. TI10:llä hän osoitti mekaanista pelikykyään hallitsevia esityksiä Medusassa, Lunassa ja Ursassa. Suhteellisen uutena ammattilaispelaajana Egorin uudet joukkuetoverit ovat varmoja siitä, että hänen taitonsa, kova työnsä ja lähestymistapansa peliin muuttuvat helposti uuteen rooliin.

Tämä kokoonpanon muutos on minulle todella jännittävä. Pidän ajatuksesta siirtyä offlaneen, koska nämä kaksi roolia ovat usein vuorovaikutuksessa eniten, ja sekä Jeraxilla että Nightfallilla on paljon uusia ajatuksia, ja taktista strategiaa tuoda joukkueeseen.

Artour “Arteezy” Babaev, EG Position 1 -pelaaja

EG Jesse sekä Egor ensitulessa

Ensimmäinen mahdollisuus nähdä joukkueen kilpailevan yhdessä on 29.11.2019 Pohjois-Amerikan Dota Pro Circuit Tour 1:ssä, jota isännöi ESL. Toivomme, että fanit ovat innoissaan paitsi siitä, että uudet kasvot edustavat EG: ta Midnight Bluessa, myös uudesta lähestymistavasta strategiaan ja valmisteluun, joka tulee uudistetun kokoonpanon mukana.

Muista seurata EG: tä Twitterissä,  Facebookissaja  Instagramissa  saadaksesi uusimmat tiimipäivitykset ja virittääksesi  twitch.tv/esl_dota2 kaikkiin NA Dota -toimiin tällä kaudella!

Leave a Reply