SuomieSports.fi

Havu voitti tänään, miten käy OG:n

Suomalaisittain ilon aiheet ovat välillä vähissä CS:GO turnauksissa, mutta sentään HAVU voitti tänään ennakkoon huonompansa eli ruotsalaisen Galaxy Racerin 2-1 Train ja Dust2 kartoilla. Takkiin HAVUlle tuli Glaxyn omassa valinnassa eli Overpassissa. HAVU ei välttämättä ollut vakuuttava koko ottelun aikaa, mutta otti tärkeimmän eli voiton. Miten sitten käy OG:n, joka ei ole suomalainen, mutta mukana seurannassamme koska Aleksi Virolainen pelaa OG:n IGL paikkaa.

OG siis kohtaa FaZen IEM New York Euroopan lohkossa, missä toiset joukkueet ovat BIG ja HEROIC. Molemmilla on alla voitot ja tähän kamppailuun lähdetään varsin tasaisista lähtöasetelmista.
FaZe on ollut melkoisella pelipäällä ottaen viime kohtaamisissaan voitot Heroicista, Complexitysta ja sitä ennen NiP:stä, kun vastaavasti OG voitti BIG:in suoraan 2-0, mutta hävisi sitä enne Heroicille. Viimeiset kaksi kohtaamista tänä vuonna ovat menneet FaZelle molemmat 0-2 eikä OG ole oikein päässyt edes haastamaan, entä tänään? Mitä vaatisi, jotta OG voittaisi FaZen?

Suomen Veikkaus jopa nostaa OG:n selväsi suosikiksi ja antaa FaZelle peräti 2,0 kertoimen, joka on melkoisen kutsuva. FaZen suoralle 2-0 voitolle olisi kerroin 3,65, mikä sekään ei ole huono historian valossa ja FaZen nykykuntoa katsoen.

Maailmanrankingissä molemmat minimaalisessa laskusuunnassa, joten tästä IEM New Yorkista pitäisi hakea maksimipisteitä, pystyykö OG jatkataan toisella voitolla ja “yllättämään” FaZen?

 

Leave a Reply