HAVU, Suomi ja e-urheilu

Mennyt vuosi on ollut tavalliseen e-urheiluvuoteen kuuluen nousuja ja laskuja. Yksi suomalaisen e-urheilun kulmakivistä, HAVU on kokenut menneen joulukuun aikana suuria muutoksia. Aloitetaan siitä, mistä HAVU on kenties Suomen E-urheilu scenessä ja maailmalla tunnetuin, eli organisaation CS:GO joukkueesta, jota ei juuri tällä hetkellä ole…. sillä HAVU kertoi tänään purkavansa ZOREEN ja JEMIN sopimukset. Jemi “jemi” Mäkinen oli muutenkin HAVU:n CS:GO joukkueessa aikalaisessa on/off tilanteessa menneinä aikoina. HAVU oli parhaimmillaan maailmanlistalla HLTV:n listauksessa sijalla 14, mutta nyt joulukuussa joukkueen sijoitus on 56, ja joulukuun ainoa kunnon ottelu pelattiin 5.12. kun HAVU hävisi Mouz NXT:lle 1-2, sitä edeltävätkin ottelut Dignitasta ja forZea vastaan olivat päättyneet tappioon, joten tiedossa oli, että kaikki ei taida toimia HAVU:n CS:GO tiimissä. Mitä HAVU tekee nyt??

HAVU oli aiemmin joulukuussa kertonut uutiset HAVU:n NHL tiimin laajentamisesta Juho “Juigelson” Kinnusen ja Ville-Petteri “veepee” Särmän astuessa rinkiin mukaan.

Aiemmin joulukuussa HAVU uutisoi Jesse “Kossu72” Kosamon ja Erno “egoapina” Parkkosen muodostamasta HAVU FIFA 2vs2 tiimistä.

Mutta miten käy ja etenee “kruununjalokivi” eli CS:GO joukkue, kun tiimissä ovat enää Olli “sLowi” Pitkänen, Sami “xseveN” Laasanen sekä Jani “Aerial” Jussila, sekä valmentaja Taneli “disturbed” Veikkola – tuntuu että vanha ENCE on vain vaihtanut peliasua, ja hakee kahta uutta jäsentä.


Muuta luettavaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.

Myydyimnät älypuhelimet ja älykellot vuonna 2022

Esimerkiksi DNA:n tammikuun myydyimpien laitteiden listat täyttyivät suomalaisten suosikkimalleista. 5G-laitteet jatkavat puhelinlistan hallintaa. DNA Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden hankinta on kiinnostanut hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia tammikuussa. Olisiko dna älykello sinulle sopiva?

Leave a Reply