Mainosta meillä

HAVU, Suomi ja e-urheilu

Mennyt vuosi on ollut tavalliseen e-urheiluvuoteen kuuluen nousuja ja laskuja. Yksi suomalaisen e-urheilun kulmakivistä, HAVU on kokenut menneen joulukuun aikana suuria muutoksia. Aloitetaan siitä, mistä HAVU on kenties Suomen E-urheilu scenessä ja maailmalla tunnetuin, eli organisaation CS:GO joukkueesta, jota ei juuri tällä hetkellä ole…. sillä HAVU kertoi tänään purkavansa ZOREEN ja JEMIN sopimukset. Jemi “jemi” Mäkinen oli muutenkin HAVU:n CS:GO joukkueessa aikalaisessa on/off tilanteessa menneinä aikoina. HAVU oli parhaimmillaan maailmanlistalla HLTV:n listauksessa sijalla 14, mutta nyt joulukuussa joukkueen sijoitus on 56, ja joulukuun ainoa kunnon ottelu pelattiin 5.12. kun HAVU hävisi Mouz NXT:lle 1-2, sitä edeltävätkin ottelut Dignitasta ja forZea vastaan olivat päättyneet tappioon, joten tiedossa oli, että kaikki ei taida toimia HAVU:n CS:GO tiimissä. Mitä HAVU tekee nyt??

HAVU oli aiemmin joulukuussa kertonut uutiset HAVU:n NHL tiimin laajentamisesta Juho “Juigelson” Kinnusen ja Ville-Petteri “veepee” Särmän astuessa rinkiin mukaan.

Aiemmin joulukuussa HAVU uutisoi Jesse “Kossu72” Kosamon ja Erno “egoapina” Parkkosen muodostamasta HAVU FIFA 2vs2 tiimistä.

Mutta miten käy ja etenee “kruununjalokivi” eli CS:GO joukkue, kun tiimissä ovat enää Olli “sLowi” Pitkänen, Sami “xseveN” Laasanen sekä Jani “Aerial” Jussila, sekä valmentaja Taneli “disturbed” Veikkola – tuntuu että vanha ENCE on vain vaihtanut peliasua, ja hakee kahta uutta jäsentä.

Other Articles

Leave a Reply