Häiritseekö tupakointitauot pelaamista? Nikotiinipusseista ratkaisu?

Tupakointi on erittäin häiritsevä tapa, joka on myös terveyden lisäksi aikaa ja keskittymistä vievä addiktio. Monesti juuri kun on menossa kriittisin hetken taisteluiden suhteen, tulee myös armoton nikotiinihimo häiritsemään keskittymistä. Tähän on kuitenkin tullut uusi laillinen ratkaisu perinteisen haaparannan nuuskan lisäksi. Nikotiininuuska.fi sivustolla Suomeen myytävät lailliset nikotiinipussit. Alla kerromme kahden pelaajan omakohtaiset kokemukset miten he pääsivät tupakoinnin haitoista eroon nikotiinipussien avulla.

Toni 36v. polttanut tupakkaa 17-vuotta ennen lopettamistaan. Pelailee yleensä arki-iltaisin työpäivän päätteeksi Call of Dutya.

Minulla on  hyvin fyysinen työ, joten olen illalla yleensä hyvin väsynyt, joten kaipaan rentouttavaa tekemistä. Olen huomannut että COD pelaaminen on juuri tällaista, millä pääsen eroon päivän stressistä ja saan muuta ajateltavaa. Olen kuitenkin tupakoinut todella pitkään, ja jos en pistä röökiä palamaan vähintään tunnin välein tunnen olo hermostuneeksi enkä pysty keskittymään mihinkään kovin hyvin. Josku kuitenkin minulla on juuri kriittiset hetken menossa COD:ssa kun meinaa pahin nikotiininhimo iskeä. Tämä on hyvin ärsyttävä ongelma josta halusin nopeasti eroon.

Ystäväni suositteli minulle tupakatonta nuuskaa, eli nikotiininuuska.fi-sivuston nikotiinipusseja. Olen joskus aikaisemmin kokeillut nikotiinipurkkaa ja zonnic pusseja joista en tykännyt yhtään.

Olikin siis todella positiivinen kun sain kokeiluun nikotiininuuska.fin shiro-merkkiset nikotiinipussit. Ne tuntuivat hieman samoilta kun perinteiset nuuskat, mutta eivät kuitenkaan sisällä samoja haitallisia yhdisteitä mitä niissä yleensä on. Niiden avulla olenkin onnistunut vähentämään tupakointia todella paljon ja tavoitteena on tulevaisuudessa vaihtaa tupakat kokonaan näihin nikotiinipusseihin. Erittäin hyvä vaihtoehto tupakkaa polttavalle.

Jukka 25v. Tupakoinut 6v. Tykkää pelata suosittuja urheilupelejä kuten Fifaa ja Änäriä 

Minulla pelaaminen on tapa päästä eroon muista arjen murheista, itsellä se on lähinnä raha-asioihin liittyvät ongelmat, en ole aina ollut ihan paras hoitamaan ongelmiani ja olen joutunutkin turvautumaan välillä pikavippeihin saadakseni vanhat velat maksettua. Tästä on tullut hyvin stressaava  ja haitallinen kierre joka sai minut myös aloittamaan tupakan polttamisen. Tiedän että se on haitallista terveydelle, mutta stressi on välillä vaan liian suurta jotta kestäisin ilman.

Pelaaminen ja tupakointi molemmat ovat siis ns. “henkireikäni” mitkä ovat olleet suuressa osassa stressinhallintaani. Mikään ei ole kivempaa kun hakata fifaa muutama tunti ja keskittyä toiseen maailmaan ja unohtaa omat murheet. 

Astmaatikkona olin kuitenkin huomannut kuinka tupakointi aiheuttaa minulle yskää ja hengästyn todella paljon helpommin kuin aikaisemmin. Ystäväni suositteli minulle nikotiinipussjea, jotia lähdinkin kokeilemaan. Lyft oli minulle tuttu merkki tavallisen nuuskan puolelta, joten päätin tilata sitä.

Nyt olen vaihtanu tupakan polton kokonaan Lyftin- nikotiinipusseihin! Olen huomannut todella positiivisia vaikutuksia mielialaan ja yleiseen elämänhallintaan. Olen saanut lisäksi pikavippi velkani hoidettua yhdistämällä ne edulliseksi kulutusluotoksi. Pelaamista en kuitenkaan ole lopettanut, mutta on todella mukavaa että siitä on tullu muutakin kuin stressinpoisto väline, nyt voi nauttia itse kokemuksesta myös paljon enemmän.

Leave a Reply