Haastattelussa CS:GO pelaaja S1rva

SuomieSports haluaa antaa mahdollisuuden uusille pelaajille tulla esille, tässä yksi heistä. S1rva on CS:GO pelaaja, joka etsii uutta tiimiä vuodelle 2021.

Haastattelimme häntä nyt viikonloppuna.

Kuka on Veeti Sirva, eli ikä ja koska aloitit pelaamisen?

Mä oon 18-vuotias ja aloitin cs:än pelaamisen harrastusmielessä vuoden 2015 kesällä, ja kilpailullinen puoli alkoi kiinnostamaan enemmän vuoden 2017 kesäkuussa Vectorama pelitapahtuman aikana.

Miksi tiet Conquerin kanssa päättyi tähän?

Tie Conquerin kanssa päättyi useampien heikkojen turnaus- ja liigasijoitusten takia, jonka jälkeen alettiin miettiä pelaajavaihdoksia ja päädyttiin joukkueen kanssa tähän tulokseen.

Omat tavoitteet pelaamisessa?

Omat tavoitteet lähivuosina on voittaa jokin kotimainen iso turnaus tai liiga, ja muutenkin pärjätä suomi skenessä. Pidemmän ajan tavoitteisiin kuuluu pärjätä maailman huipulla, ja toki majorien voitto suurimpana tavoitteena.

Missä haluat kehittyä?

Tällä hetkellä haluaisin kehittyä eniten joukkuepelaamisessa ja kommunikaatiossa, mutta totta kai samalla myös henkilökohtaisissa asioissa, kuten ampumisessa ja kranaattien heittelyssä.

Mitä mieltä olet kilpapelaamisen tasosta Suomessa

Kilpapelaamisen taso mielestäni on Suomessa viime vuosina noussut, ja koko ajan löytyy uusia osujia. Kaikenlaista junioritoimintaa sun muuta on koko ajan enemmän, joka on hyväksi koko skenelle. Yksi asia, joka suomesta puuttuu on valmentajat, joilla olisi itsellään aikaisempaa kokemusta kilpailulliselta tasolta.

Mitä pitäisi Suomessa kehittää lajin parissa tai sen ympärillä

Suomessa pitäisi olla lajin parissa enemmän roolihahmoja, jotka näyttäisivät hyvää esimerkkiä aloitteleville pelaajille. Lajin parissa voisi olla vielä mielestäni enemmän tukevia organisaatioita.

Mitä odotat vuodelta 2021

Odotan eniten vuodelta 2021 Lani -tapahtumia, koska niitä tänä vuonna ei hirveästi ole ollut. Myös jos ekaa kertaa pääsis isommalle lavalle pelaamaan ni olis tosi siistiä.

Näimme, että kiitit jo joukkuekavereita Twitterissä, mutta voit vielä tähän laittaa uudet terveiset

Semmoset terveiset vielä, että jos lukevat tätä nii vaikka ei hirveesti kesän jälkee enää voitettu, ni ainaki oli hauskaa 😅

Mitä positiota pelaat mieluiten, oletko etsimässä suomalaista vai eurooppalaista joukkuetta?

Haluaisin ainakin pelata tulevaisuudessa enemmän sellaisia positioita, joissa olisi enemmän ampumista ja vähemmän miettimistä. Suomalaista joukkuetta etsin. Paljon mukavempi ja helpompi pelata suomalaisten, kuin ulkomaalaisten kanssa.

Jos haluat jutella hänen kanssaan suoraan, ota yhteys Twitterin kautta: @S1rva

Kiitokset Veetille, ja menestystä uuden joukkueen etsintään. SuomieSports on valmiina tekemään lisää haastatteluja suomalaisista e-urheilun pelaajista, ainoa vaatimus on 18-vuoden ikä!

Leave a Reply