Gaming Malta yhteistyöhön European Development Championshipin kanssa

GamingMalta on maltalainen, itsenäinen toimija, joka on tehnyt yhteistyö sopimuksen European Development Championshipin kanssa tuottaakseen sarjan Counter Strike:Blogal Offence eli CS:GO turnauksia Eden Esportsin ja Fantasyexpon kanssa.

GamingMaltan tavoitteena on parantaa Maltan tunnettavuutta digitaalisen pelaamisen sektorilla globaalisti. GamingMaltan taustalla perustajana on maan hallitus ja Maltan Gaming Authority.

GamingMalta on toiminut yhteistyössä sellaisten turnausten kuin Malta Vibes sekä SeuperNova Malta ja 2021 GamingMalta isännöi useampaa ESL Pro Liigan tapahtumaa.

GamingMaltan Ivan Filletti kommentoi kehitystä ja näkee organisaation kehittävän Maltaa digitaalisen pelialan keskuksena suunitelmien mukaisesti.

Kaikille eurooppalaisille joukkueille

The European Development Championship on tarkoitettu kaikille Euroopan joukkueille. Jokaisella kaudella pelataan rahapalkinnoista ja mahdollisuudesta viettää bootcamp 5-tähden hotellissa Maltalla. Turnausten palkintopotti tulee olemaan 150 000 dollarin luokkaa ja turnauksia on viisi.

Eden Esportsin toimitusjohtaja Sergey Bidzan kertoi, että laajentuva yhteistyö GamingMaltan kanssa on tervetullutta ja viimeisen kolmen vuoden yhteistyö on jo ollut merkittävässä roolissa Edes Esportsin kasvun kanssa. Kolmessa vuodessa Eden Esportista on kasvanut pienestä paikallisesti pelipaikasta kansainvälinen turnausoperaattori.

Bidzan uskoo, että GamingMaltan ja Maltan hallituksen tuki toimivat esimerkkinä myös muiden Euroopan maiden hallituksille siitä, kuinka hyvin yhteistyö voi kehittää toimintoja ja kasvattaa kansallista näkyvyyttä globaalille tasolle.


Muuta pientä luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Leave a Reply