a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

FIFAe World Cup tekee paluun Lontooseen

Viime vuonna FIFA siirsi tai peruutti vuoden 2020 turnauksen koronan vuoksi, mutta tänä vuonna Lontoossa kohtaa jällen 32 maailman parasta pelaajaa kamppailemassa 500 000 follarin palkintopotista, josta voittajalle menee 250 000 dollaria!

BBC tulee myös kattamaan alueellisen Euroopan karsinnat omissa lähetyksissään. Ottelut ovat nähtävillä BBC iPlayerillä sekä BBC Sports nettisivustolla ja mobiilisovelluksessa. Ottelut ovat katsottavissa myös EA Sports FIFA Twitchin ja YouTube kanavien kautta.

Credit: EA SPORTS

Itse turnaus alkaa elokuun 6. ja huipentuu finaaliin elokuun 9.päivä. Turnauksessa on neljä kahdeksan pelaajaan ryhmää, joista neljä parasta jokaisesta etenee single-elimination knockout vaiheeseen.

FIFAe on ns. cross-console kisa, eli pelaja voi pelata joko Playstationilla tai XBoxilla. Jokaisessa kohtaamisessa yksi peli pelataan Xbosilla ja toinen PlayStationilla.

Näiden kahden ottelun yhteistylos ratkaisee elimination vaiheet etenijät.

250 000 dollaria voittajalle

Kokonaispalkintopotti on siis 500 000 dollaria, josta voittajalle lohkeaa kokonaiset 250 000 dollaria. Turnaukseen edetään EA SPORTS FIFA 21 Global Series Playoffsin kautta omilta alueiltaan tulevien viikkojen akana. Ottamatta kantaa tavasta päästä pääturnaukseen, EA Sports FIFA 21 tutustuttaa seuraavat joukkueet faneille omilla sivuillaan:

FIFA 21 Global Series joukkueita ovat mm.

DUX, Madrid
Gravesen ja Zezinho

DIRE WOLVES, Oseaania
Dylan ja JMKKing

FALCONS
JRA, Janoz, Diogo, MaximoCuevas, SanKhz

Fokus Clan, Saksa
MoAuba, Sakul, Stulo, Fabienne

SK Gaming, Saksa
TheStrxnger, Mirza Hahic, Phenom

NEO
DullenMIKE, Gorilla

Suomi mukana UEFA Euro 2021 e-kisoissa

Suomi osallistuu UEFA eEURO 2021 -turnaukseen!

Suomen e-jalkapallon maajoukkue osallistuu UEFA eEURO 2021 -turnaukseen, jossa 55 eurooppalaista jalkapalloliittoa tavoittelee paikkaa 16 maan lopputurnaukseen. 

Kilpailu on jatkoa viime kaudella järjestettyyn UEFA eEURO2020 -turnaukseen, jossa pelinä toimii eFootball PES 2021 Season Update. Kaikki turnauksen ottelut pelataan Sony PlayStation 4 -konsolilla. Suomen lopullinen kisajoukkue valitaan keväällä ennen nettikarsintoja. Lisää turnauksesta voit lukea UEFA:n nettisivuilta. Pelit alkoivat menneellä viikolla ja Suomi oli mukana heti ensimmäisessä ottelussa.

Suomi kohtasi Espanjan ensimmäisenä kisapäivänä ja hävisi 1-2 ja 0-3.

Aiemmin toukokuussa…..

Jos sinä pelaat tai seuraat aktiivisena eFIFAa, ota yhteyttä toimitukseen!

Leave a Reply