ESL Pro Tour julkistaa StarCraft 2 2022/2023 -etenemissuunnitelman

Maailmanlaajuinen esports-turnauksien järjestäjä ESL Gaming on julkistanut yksityiskohtia tulevasta ESL Pro Tour -kaudestaan  StarCraft 2:ssa.

Toukokuusta 2022 helmikuuhun 2023 järjestettävä kausi keskittyy kolmeen ydinkilpailuun, jotka järjestetään DreamHack SC2 Mastersissa Valenciassa, DreamHack SC2 Mastersissa Atlantassa ja Intel Extreme Masters Katowice 2023-tapahtumassa. Tiedotteen mukaan Pro Tourin kokonaispalkintopotti on 1,3 miljoonaa dollaria.

ESL Gaming totesi myös, että tänä vuonna otetaan käyttöön kumppaniturnauksia. TakeTV:n ja  Team Liquidin järjestämät turnaukset liittyvät nyt Pro Tourille ESL Gamingin avustuksella.

Mukana on muun muassa Home Story Cup 21, TSL 9 ja Home Story Cup 22. ESL Gaming lisäsi, että sen tavoitteena on tänä vuonna jatkaa yhteistyötä turnausjärjestäjien kanssa ja helpottaa ESL:n Zero to Hero -kehystä.

Olemme ylpeitä voidessamme jakaa ESL Pro Tour SC2 -turnausten 2022/23 suunnitelmat. SC2-työmme Blizzard Entertainmentin kanssa on muuttunut vahvuudesta vahvuuteen, ja meillä on todella jännittäviä suunnitelmia valmisteilla, kun pyrimme tekemään tiivistä yhteistyötä uusien ja vanhojen turnausjärjestäjien kanssa.

Shaun Clark, ESL Gamingin tuotehallinnan johtaja

Kuten kaikissa ESL Pro Tour -kilpailuissa, StarCraft 2:n painos tukee myös erilaisia verkkokarsintoja ja alueellisia kilpailuja. ESL Gaming huomautti tiedotteessa, että nämä tuetut alueet ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Latinalainen Amerikka, Kiina, Taiwan, Hongkong, Macao, Japani, Oseania ja “Muu Aasia”.

Leave a Reply