ENCE voitti ASTRALIKSEN ja jatkoi tanskalaisten alamäkeä

ENCE oli vähän kuin pakkovoiton edessä kohdatessaan eilen tanskalaisen Astraliksen. Rampana turnauksessa pelaava Astralis ei ole saanut väliaikaista kokoonpanoaa toimimaan ja tulokset ovat olleet sen mukaisia. Astralis ilmoittikin, ettei se osallistu RMR 2 turnaukseen.

Astraliksen ongelmat juontavat kahden pelaajana loppuunpalamisesta: Lukas “gla1ve” Rossander ja Andreas “Xyp9x” Hosjsleth poistuminen rosterista on näyttänyt, kuinka vaikeata on tällä tasolla pysyä kakkostiimillä. Vaikka joukkue on tällä hetkellä maailmanlista kakkosena niin viime aikaiset tappiot ENCE, Vitality, NiP, G2 ja ainoa voitto sAw tiimistä, kertovat joukkueen nykytilanteesta. Joukkue kohtaa tänään mousesports joukkueen ja valintamme on siinäkin ASTRALISTA vastaan eli MOUSESPORTS. Muutaman päivän päästä Astralis kohtaa NiPin DreamHack Masters Spring 2020 turnauksessa, emmekä usko silloinkaan Astraliksen palaavan voittojen tielle.

ENCE, rankin 21 ja viimeiset pelit ovat olleet vähintäänkin tasaväkisiä. BLAST Premier Spring 2020 Europa Showdown Bo1 pelit ovat menneet siten että ENCE on ottanut 2 voittoa Astralia ja sAw ja kaksi 15-15 tasapeliä NiP ja Vitality, joille molemmille se hävisi juuri toukokuun lopussa DreamHackissa 0-2 vaikka voitti NaVin 2-0!!

Onneksi ENCE:llä on nyt pieni tauko peleistä edessä ja joukkue pääsee treenaamaan, niin epävarmaan esittämistä joukkueen yhteispeli on yhä vielä.

Leave a Reply