ENCE is back huomenna

Kuva ENCE Twitter: Joonas Forss

Huomenna päättyy pitkä odotus kun Suomen “entinen” CS:GO ykköstiimi ENCE palaa tulille. Paluu tapahtuu Snow Sweet Snow 1:n ottelussa puolalaista Izako Boarsia vastaan, joka on maailmanlista 62. Izako Boarsilla on taustalla voitot Winstrikesta, Sinnersistä, Tridentistä, Honoriksesta sekä AGOsta. Edelliset tappiot ovat joulukuulta ja Izakossakin on tapahtunut rosterimuutoksia. ENCEä vastaan nähdän kuitenkin 100% puolalainen kokoonpano: Michał “mono” Gabszewicz , Poland Mateusz “TOAO” Zawistowski , Daniel “STOMP” Płomiński , Kamil “siuhy”Szkaradek ja Hubert “Szejn” Światły. Puolalaisen porukan keski-ikä on 22,7 eikä kokomusta ole vielä liikaa korkeimman tason peleistä, joten ENCE:n pitäisi puolalaiset voittaa.

ENCE pakkovoiton edessä

Tämä on ensimmäinen kerta kun ENCE pelaa kansainvälisellä rosterilla ja vain voitto kelpaa.

Marco @SnappiCSGO Pfeiffer
Pawel @Dychacs Dycha
Aleksi @alluCSGO Jalli
Lotan @SpinxCSGO Giladi
Joonas @dotocsgo Forss

ENCE pudotettiin pelaamattomuuden ja uuden rosterinsa vuoksi rankingissä sijalle 194 ja nyt on Allun johdettava ENCE uuteen nousuun. Joukkueella on todellakin kokemusta, sillä porukan keski-ikä on peräti 25,6 vuotta ja ENCE:n fanit vain toivovat, että joukkueen jäseniltä löytyy yhä se halu näyttää ja olla maailman kärjessä.

Unibet kirjoitti ENCE:n kokoonpanosta

Pfeiffer on silti Encelle tärkeä hankinta, sillä joukkueella on nyt pitkästä aikaa omassa roolissaan rutinoitunut pelinsisäinen johtaja. Aleksi Virolaisen lähdön jälkeen ensin Jalli ja sen jälkeen Miikka Kemppi yrittivät sopeutua rooliin pääosin heikoin tuloksin. Kemppi vaikutti sopivan rooliin paremmin, mutta hänestä ei pelinjohtajana saatu muutoin paljoa irti. 

Suomalaiset vaihtoehdot ovat IGL:n rooliin käytännössä olemattomat, joten Pfeiffer on OK haku Encen tilanteessa. Eetu Saha pystyy valmentajana varmasti tukemaan joukkueen kapteenia ja nostamaan tämän suoritustasoa pelin taktisen ulottuvuuden kanssa. Muutoin Pfeiffer ei ole kovinkaan merkittävä suorittaja, mutta Encen tilanteessa tärkeintä joukkueen jatkokehitykselle onkin laadukas pelinjohtaminen.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Leave a Reply