a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

eLiigan uusi kausi käynnistyy joulukuussa – Subin lähetyksissä sukelletaan viihteellisiin pelikeskusteluihin

Liigan ja Telian yhteishanke, jääkiekon virallinen e-urheilusarja eLiiga, jatkuu. Joulukuussa käyntiin pyörähtävässä sarjassa pelaavat samat joukkueet kuin perinteisessä Liigassakin. Pelien lisäksi katsojat voivat seurata sarjan kohokohtia Subin torstain myöhäisillassa lähetettävässä viihteellisessä Late Night -ohjelmassa.

eLiigan toinen kausi alkaa joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Samanaikaisesti starttaa myös e-Liigan viikon pelejä ja hauskoja sattumuksia ruotiva Late Night -ohjelma Subin myöhäisillassa. Viihteellisen urheiluohjelman studiossa keskustelevat ja vitsailevat Suomen suurin lätkäfani Lärvinen, Yle X:ltä tuttu radiotoimittaja Jere Pehkonen ja Porin Ässien entinen kapteeni ja maajoukkuepelaaja Ville Uusitalo. Sarjan käsikirjoittajana toimii koomikko Tommi Tuominen.

”eLiigan suorien otteluiden lisäksi haluamme tarjota katsojille viihdyttävän ja helppotajuisen e-urheiluohjelman, jonka parissa viihtyvät niin NHL-pelistä kiinnostuneet kuin perinteistä jääkiekkoa seuraavat katsojat. Late Nightissa pääosassa ovat eLiigan hauskat sattumukset, mutta myös Liigan viikon tapahtumat sekä jääkiekkomaailmaa puhuttavat uutiset. eLiigan suorat ottelulähetykset ovat katsottavissa Liiga-seurojen omilta Youtube-kanavilta”, kertoo Niklas Segercrantz Telian esports-tiimistä.

”Ensimmäinen eLiiga-kausi pelattiin poikkeusaikana, mutta se toi silti meille paljon oppia tulevaa kautta silmällä pitäen. Uudistukset näkyvät ennen kaikkea sarjan seuraamismahdollisuuksien parantumisena. eLiiga-sarja pelataan edelliseltä kaudelta tutulla sarjajärjestelmällä, mutta tällä kertaa kutakin Liiga-seuraa edustaa vain yksi pelaaja. Viime kaudelta tuttuja nimiä tullaan varmasti näkemään ohjaimissa myös tulevalla kaudella”, kertoo Liigan markkinointipäällikkö Aija Saha.

eLiigan uusi kausi alkaa joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna ja päättyy 27.1.2022 pelattavaan finaaliotteluun. Itse pelejä voi seurata suorina lähetyksinä seurojen omilta Youtube-kanavilta. Tammikuun finaalipeli pelataan Assemblyn studiolla, ja sitä voi seurata myös Subilta. Late Night -ohjelman voi katsoa Subin lisäksi tallenteena YouTubessa, C Morella sekä mtv-palvelussa.

Leave a Reply