Dota2 The International T10 Romaniaan

Romanian Bukarest on lopullinen sijoituspaikka tämän vuoden ehkä sille kovimmalle esports turnaukselle, eli The Internation 10 (T10):lle. Turnaus järjestetään lokakuussa.

Mikä tähän johti?
Miksi T10 turnausta ei järjestetty Ruotsissa, kuten alunperin piti? Syynä ei ole korona, syynä ei ole kansainvälinen kauppa, vaan yksinkertaisesti eri lajiliittojen pelko omasta asemastaan, joten Ruotsin lajiliitot eivät ole tunnustaneet eurheilua urheiluksi, ja siten ei eurheilijat pääse urheilijoita eli urheilijan oleskeluluvalla Ruotsiin – ja siten oli pakko siirtää turnaus muualle. Tästä johtuen syksyn CS:GO Majorit ovat myös kysymysmerkin alla, miten sen urheilijoiden Ruotsiin pääsy voidaan varmistaa???

Nyt kuitenkin on varmaa, että T10 lohkovaihe aloitetaan lokakuun 7. päivä ja se kestää kolme päivää, jonka jälkeen pääsarja aloittaa 12.10. ja finaalit pelataan sitten Arena Nationalassa Bukarestissa 17.10.2021. Itse Areena on uusi, vuonna 2011 avattu Romanian jalkapallojoukkueen kotiareena. Sen kapasiteetti on jalkapallossa reilut 55 000 katselijaa ja se toimii FC Steauan ja FC Dinamo Bukarestin kotikenttänä.

Valven edustaja kertoi tiedotteessa, että Valve on kiitollinen tästä mahdollisuudesta, jonka he saivat Romanian ja Bukarestin kanssa.

Tässä vaiheessa tiedetään myös, että tapahtumaan on mahdollisuus saada myös katselijoita ja lipunmyynti alkanee pian!!

Turnauksen palkintopotti on 40 miljoonaa dollaria!!!!

Leave a Reply