a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

CS:GO tauko on todellakin ohi

Siinä missä pelaajat saivat tarvitsemansa ja kaipaamansa tauon CS:GO turnauksista, on muissa peleissä tapahtunut aktivisesti. Monet suomalaisetkin ovat esittäytyneet joukkueidensa kanssa edustavasti varsinkin Valorant pelin äärellä, ja tästä saamme varmasti hyvän kipailijan CS:GOn pariin suomalaisen kilpapelaamisen seuraamisessa – unohtamatta myös LoL, NHL ja FIFA pelejä ja monia muita enemmän tai vähemmän seurannassa olevia pelejä.

Tällä viikolla alkoivat siis jälleen ne isommat maine- ja rahapelit ja ENCE otti aluksi puhtaasti suomalaisittain sanottuna turpiin, mutta sitten tiimi on petrannut ja alla on ennen tämän päivän Heroic kamppailua jo kasi voittoa ja täydet mahdollisuudet edetä eteenpäin turnauksessa. Heroic lähtee suosikkina otteluun, mutta ENCE:n porukka on näyttänyt, että pelivaihteen päälle saadessaan, joukkue voi voittaa minkä joukkueen tahansa, ja jos rahaa pitäisi lyödä vetoa, jättäisin tämän kamppailun kyllä väliin.

Eilen palasi tosikoitoksiin myös paljon odotusarvoa itsestään nostattanut toinen CS:GO kokoelma eli GORILLAZ. Tämä kokoonpano on elänyt koko elinaikansa muuttuen matkan varrella ja tänään on vuorossa Elisan kutsuturnaus ja vastassa KOVA. Onko täysin suomalaisella KOVA:lla mahdollisuus ottaa voitto gorillatiimistä, joka vastaavasti on koottu “menneen” talven lumista?

Näiden edellä mainittujen CS:GO tiimien lisäksi kamppailutantereille palaavat myös hREDS joka kohtaa Elisan kutsuturnauksessa Apeksin ja lauantaina nähdään HAVU pelaamassa hREDSiä vastaan Tubeconissa. Samassa turnauksessa lauantaina pelaavat myös SJ sekä Nyyrikki ja kansainvälisellä tasolla Aleksi Virolainen ja OG palaavat pelien ääreen ESL ottelussan Virtus.prota vastaan.

Leave a Reply