CS2 huijauksienesto-ohjelmistossa toivomisen varaa

Valve Anti-Cheat (VAC), CS2:n huijaustorjuntajärjestelmä, näyttää olevan jatkuvasti uutisissa. Kokenut CS-ammattilaispelaaja ropz on arvostellut sitä sen huonon suorituskyvyn vuoksi, sillä huijarit voivat vaellella pelissä ilman pelkoa seurauksista. Tänään hän jakoi Twitterissä videon, jossa näytetään huijarin käyttävän erilaisia aseita dominoidakseen pelaajia Dust 2 -kartalla. Pelaaja vaikuttaa liikkuvan pelissä rauhallisesti, osuen päähän ja lukitsee tarkkailukohteen muihin pelaajiin riippumatta heidän sijainnistaan.

“Nykyinen huijaustorjunta on vitsi”, totesi ropz, lisäten kritiikkiä Valven huijaustorjuntajärjestelmää kohtaan. CS-yhteisö Redditissä ilmaisi myös mielipiteensä ropzin postauksen jälkeen. Useimmat olivat sitä mieltä, että VAC tai VAC Live (uusi ja päivitetty versio CS2:sta) eivät yleisesti ottaen kykene estämään huijaamista merkittävällä tavalla. Joidenkin mukaan tämä voi johtaa CS2:n Premier-tilan suosion vähenemiseen vaihtoehtoisten matchmaking- ja huijaustorjuntapalveluiden, kuten Faceit ja ESEA, hyväksi. Erityisesti yksi käyttäjä kuvasi VAC Livea “olematonta huijaustorjuntaa, jota olemme saaneet CS:GOn julkaisun jälkeen”. Toiset kuitenkin vielä toivovat, että Valve voisi korjata matchmakingin ja eliminoida huijaavat pelaajat. Tämä johtuu osittain siitä, että Valve näyttää yrittävän yhdistää ammattilais- ja satunnaispelaajia Premier-tilan kautta, mikä saa vaikuttavia ääniä, kuten ropzin, kiinnittämään huomiota mahdollisiin ongelmiin.

“Olen vain iloinen siitä, että Valve loi Premier-tilan CS2:seen ammattilaisille ja satunnaisille pelaajille. Sen vuoksi ammattilaiset pelaavat vihdoin matchmakingia ja huomaavat, kuinka huono se on. Ja sen vuoksi CS2 saattaa olla paljon parempi kuin CS:GO koskaan voisi olla. Ainoa kysymys kuuluu: milloin?” kirjoitti eräs käyttäjä.

Tämä ei ole ainoa kiistakysymys, joka on viime aikoina noussut esiin Valven huijaustorjunnasta. AMD-käyttäjät kohtasivat selittämättömien VAC-bannien aallon, vain huomatakseen, että heidän ajurinsa olivat syyllisiä. Valve on myöhemmin tullut selittämään ongelman, väittäen AMD:n uuden Anti-Lag+ -ajurin aiheuttaneen VAC-banneja. Kasvavan paineen myötä Valve saattaa joutua uudelleenarvioimaan lähestymistapaansa huijauksen torjuntaan varmistaakseen pelinsä tulevaisuuden, erityisesti virallisessa mielessä.

Valven Huijaustorjunta – Uudelleenarviointi ja Tulevaisuus

Valven huijaustorjunta (VAC) on ollut jatkuvasti keskustelunaiheena CS2-yhteisössä. Monet pelaajat ja ammattilaiset ovat ilmaisseet pettymyksensä järjestelmän tehottomuuteen. Ropz, kokenut CS-pro, on arvostellut VAC:ta sen epäonnistumisesta estää huijareita. Hänen Twitterissä jakamansa video, jossa huijari dominoi peliä Dust 2 -kartalla, on herättänyt laajaa huomiota.

Kritiikistä huolimatta Valve on pyrkinyt päivittämään VAC-järjestelmää uuteen VAC Live -versioon, mutta monet pelaajat ovat edelleen epäileviä sen tehokkuuden suhteen. Monet CS2-yhteisön jäsenet ovat ilmaisseet mielipiteensä Redditissä, väittäen, että VAC ei pysty merkittävästi estämään huijauksia. Tämä on johtanut spekulaatioihin siitä, että CS2:n Premier-tila saattaa menettää suosiotaan, kun pelaajat kääntyvät vaihtoehtoisten matchmaking- ja huijaustorjuntapalveluiden puoleen, kuten Faceit ja ESEA.

Toisaalta on myös niitä, jotka toivovat, että Valve korjaa VAC-järjestelmänsä ja tekee pelaajien kokemuksesta paremman. Valven pyrkimys yhdistää ammattilais- ja satunnaispelaajia Premier-tilan kautta on saanut aikaan keskustelua, ja jotkut uskovat, että tämä voi parantaa pelin laatua pitkällä aikavälillä.

Toinen kiistakysymys liittyy AMD-käyttäjiin, jotka saivat VAC-banneja, kunnes selvisi, että AMD:n Anti-Lag+ -ajurit olivat syyllisiä. Valve on myöhemmin selittänyt tilanteen, mutta tämä on lisännyt painetta yhtiölle miettiä uudelleen huijauksen torjuntatoimenpiteitään ja varmistaa pelinsä tulevaisuus virallisissa kilpailuissa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta:

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin. Tyylikkäässä muotoilussa on kestävät materiaalit ja entistä ohuempi rakenne. Apple iPhone 15 tarjoaa tulevaisuuden teknologian nykypäivän käyttäjille.

Iskunkestävä Puhelin – Luotettava kumppani kaikissa seikkailuissa

Iskunkestävä puhelin on välttämätön kumppani aktiiviselle elämäntavalle. Se tarjoaa suojaa pudotuksilta, kolhuilta ja vedenroiskeilta, jotta voit huoletta seikkailla missä tahansa ympäristössä. Iskunkestävät puhelimet eivät tingi suorituskyvystä, vaan tarjoavat silti nopeat yhteydet, terävän näytön ja pitkän akunkeston. Älä enää pelkää vaurioita tai särkyviä näyttöjä – iskunkestävä puhelin on ratkaisu, joka mahdollistaa seikkailut pelotta!

Tehokas ja Edullinen Tietokonevalinta

Miten valita hyvä edullinen tietokone ? Valitse kannettava tietokone, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja hinta-laatusuhteen. 8 Gt RAM-muistia, SSD-levy ja moniydinsuoritin varmistavat nopean toiminnan, ja hinta jää kohtuulliseksi. Näin saat laadukkaan tietokoneen, joka sopii niin opiskeluun kuin viihteenkäyttöönkin ilman suurta budjettia.

Älylaitteiden ylitarve: Lapsi liikaa puhelimella

Nykyään lapset käyttävät älypuhelimia enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka teknologia tarjoaa opetuksellisia mahdollisuuksia, liiallinen näytönaika voi haitata lasten kehitystä. Lapsi tarvitsee monipuolista leikkiä, liikuntaa ja sosiaalisia kontakteja kasvaakseen terveesti. Vanhempien tulisi asettaa rajat ja valvoa ruutuaikaa varmistaakseen tasapainoisen elämäntyylin. Lasten tulisi oppia käyttämään teknologiaa vastuullisesti ja harkiten, jotta he voivat hyötyä siitä ilman haittoja. Onko sinun lapsi liikaa puhelimella ?

Leave a Reply