Complexity vs ENCE

Niels-Christian Sillassen, hän on uusi Complexityn jäsen ja Niels-Christianin entinen joukkue oli Nordavind, josta hän lähti elokuussa. NaToSaphiX pelasi Nordavindissa vuoden verran, ja sitä ennen neljä kuukautta Heroicissä ja 10 kuukautta Sproutissa, onko tällä 24-vuotiaalla tanskalaispelaajalla tarpeeksi annettavaa Complexitylle? Ja miksi pelaaja ei ole viihtynyt, vai eikö ole pärjännyt edellisissä tiimeissään ja oliko tämä sittenkin Complexitylle pakkohankinta vapailta markkinoilta? Miehen lähtöä Nordavindista seliteltiin filosofisin sanakääntein eli joukkueen sisäiset mielipiteet eivät kohdanneet siitä, minne NaToSaphiX olisi halunnut joukkueen suuntautuvan. Laajemmassa mittakaavasssa NaToSaphiX lienee keskivertopelaaja???

Complexityn 17-vuotias amerikkalaispelaaja Owen “⁠oBo⁠” Schlatter palasi yllättäen takaisin kotiin, joten joukkueelle tuli kiire hankkia pelaaja tiistain otteluun. Sillassen on pelannut aiemminkin jo joukkkueessa olevan Benjamin “blameF” Bremerin kanssa vuonna 2019. Sillassenin sopimus on lainasopimus Nordavindilta, eli Sillassen ei ole ns. vapaa agentti.

ENCE voittoon?

ENCE sen sijaan on saanut harjoitella ja pelailla kohtuullisen rauhassa tätä ottelua varten, ja mikäli joukkue esittää edes osittain niitä voittavia otteita, mitä olemme saaneet viime aikoina nähdä, tulee tästä pelistä voitto ENCE:lle. Suomen oma Veikkaus antaa pitkässävedossa ENCE:lle 1,48 kertoimen ja peräti 2,45 0-2 voitolle.

Leave a Reply