Image Alt

SuomieSports.fi

Brawlhalla-kilpataistelupelissä miljoona dollaria jaossa

Suositun Brawhalla-pelin vuoden 2021 kilpaurheilukausi kattaa miljoonan Yhdysvaltain dollarin palkintopotin. Kisakauteen sisältyy neljä kausittaista mestaruusottelua, Brawlhalla Pro Series -kisat ja lopulta vuoden 2021 Brawlhalla-maailmanmestaruus.

Kuluvan pelivuoden aikana on luvassa merkittäviä parannuksia ja uudistuksia sekä pelaajille että yleisölle. Massiivisen palkintopotin lisäksi pelitapahtumia uudistetaan entistä paremmalla suoratoistomahdollisuudella, joka tekee kisojen seuraamisesta helpompaa. Lisäksi pelin oma smash.gg-sivusto tarjoaa entistä paremmat rekisteröinti- ja osallistumistyökalut pelissä kilpaileville.

Lisätietoa Brawlhallan kilpapelaamisesta voi lukea osoitteista https://www.brawlhalla.com/esports/ ja https://smash.gg/league/brawlhalla-esports-year-six/details.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on 52 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation  5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoja pelistä myös Twitteristä @ProBrawlhalla

Leave a Reply