ASUS ROG talvi 2020 tapahtuma Helsingissä

Suomessa ei liikaa eSports tapahtumia ole, joten ASUS ROG talvi 2020 tapahtuma antaa mahdollisuuden pienille voittopoteille ihan Kotisuomessa ja jaossa on 13 000 dollaria voittorahaa. Mukana etukäteen ajatellen suosikkina HAVU, maailmanranking listan 32.

Torstaina alkanut tapahtuma on jo saanut yllätyksiä ilmoille ja perjantain otteluiden jälkeen edessä on lauantain välierät paras kolmesta systeemillä.

Mukana on myös Eetu “sAw” Saha ja KOVA joukkue B- lohkossa seuranaan Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämä KYNYNIEKAT ja Christophe “SIXER” Xian ja Ali “hAdji” Hainoussin LDLC. Näin lohko B:ssa ovat KOVA, LDLC, HAVU ja NYKYNIEKAT.

Toisesta lohkosta löytyvät FATE, REHTI, SJ ja Helsinki REDS.

Torstaina FATE voitti REHTI 16-8 ja perjantaina heti perään SJ:N 16-14 eli FATE eteni lohko A:sta eteenpäin.

Lohko B:ssä HAVU hävisi hieman yllättäen torstaina KYNYNIEKAT joukkueelle 11-16, mutta ansaitsi jatkopaikan voitolla KOVA tiimistä 2-1. LDLC otti ensin 16-13 KOVA tiimistä voiton ja 16-13 vielä perjantaina KYNYNIEKAT porukasta, joten LDLC ranskalaistiimi jatkaa puhtaalla pelillä kuten maailmanranking 189 pitäisi näissä peleissä edetäkin.

Bulgarian FATE otti torstaina 16-8 voiton REHTI tiimistä ja perjantaina SJ häivisi 16-14, joten myös FATE jatkaa puhtaalla pelillä. Vastaavasti hREDS ei voitti torstaina REHTI 2-0 mutta hävisi vastaavasti heti perjantaina SJ:lle 0-2, vaikka oli päässyt jo “harjoittelemaan” torstaina jolloin SJ oli myös parempi 16-9 lukemin.

Tätä kirjoitettaessa on alkamasssa LDLC-SJ välierä.

Finaali on lauantai-illalla ja voittajalle on luvassa 7130 dollaria.

Katso käyttäjän yleeurheilu suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

Leave a Reply