Mainosta meillä

Apex legends mobiiliversio vielä tänä vuonna

Electronic Arts launchaa seuraavan beta testin Apex Lengends mobiiliversiolle syyskuun 21 päivä, twiittien mukaan. Beta on suunniteltu tällä kertaa Latino Amerikan alueelle, Mexicon, Columbian ja Perun seuduille rajoitetulle pelaaja määrälle.
Saadakseen beta oikeudet, täytyy ensirekisteröityä peliin Google play storen kautta, peli on kuitenkin vain Android sovelluksen omaaville laitteille tällä hetkellä.

Apex legendsin mobiili battleroyale peli julkaistaan tämän vuoden loppuun mennessä suunnitelmien mukaan. Se on ilmainen ja toimii yksittäisenä versiona joka ei sisällä PC ja konsoli pelaajia, joten crossplay ei ole mahdollista. Mobiiliversio on käytännössä taskuversio Apexin kokonaisuudesta.

Beta testejä on ollut jo useita ympäri maailmaa, ensimmäinen Apex Legendsin Mobiili testi julkaistiin huhtikuussa Intian alueelle valituille pelaajille. Myöhemmin peli pääsi Filippiinien testiin toukokuussa. Käyttäjä data testeistä on deletoitu testien päätyttyä.

Viime heinäkuussa peli julkaistiin Indonesiassa, Filippiineillä ja Malesiassa. EA ilmoittikin, että testailevat peliä ympäri maailmaa beta sarjana. Beta testi pelistä on saatavilla seuraavaksi Latino Amerikassa 21 päivä.

Apex Legends Mobile kokonais pelin virallista julkaisu päivää ei ole vielä julkaistu, mutta suunnitelmien mukaan loppuvuoteen on odotettavissa pelimahdollisuus.
Julkaisun myötä Apex Legends Mobile haastaakin vakiintuneet tittelit kuten, Call of Duty: Mobile, PUBG Mobile, ja Free Firen. Myöskin tulossa olevan PUBG: New Staten. EA toivookin houkuttelevansa pelaajia Apex Legendsin nopeatempoiseen ja erilaiseen battleroyale pelityylin kokemuksiin.

lähde: https://dotesports.com/news/apex-legends-mobile-beta-is-coming-to-latin-america-on-sept-21

Other Articles

EsportsHaastatteluPelaajaUutinen
EsportsKilpailuOnlinePeliTurnausUutinen

Leave a Reply