Apex legends mobiiliversio vielä tänä vuonna

Electronic Arts launchaa seuraavan beta testin Apex Lengends mobiiliversiolle syyskuun 21 päivä, twiittien mukaan. Beta on suunniteltu tällä kertaa Latino Amerikan alueelle, Mexicon, Columbian ja Perun seuduille rajoitetulle pelaaja määrälle.
Saadakseen beta oikeudet, täytyy ensirekisteröityä peliin Google play storen kautta, peli on kuitenkin vain Android sovelluksen omaaville laitteille tällä hetkellä.

Apex legendsin mobiili battleroyale peli julkaistaan tämän vuoden loppuun mennessä suunnitelmien mukaan. Se on ilmainen ja toimii yksittäisenä versiona joka ei sisällä PC ja konsoli pelaajia, joten crossplay ei ole mahdollista. Mobiiliversio on käytännössä taskuversio Apexin kokonaisuudesta.

Beta testejä on ollut jo useita ympäri maailmaa, ensimmäinen Apex Legendsin Mobiili testi julkaistiin huhtikuussa Intian alueelle valituille pelaajille. Myöhemmin peli pääsi Filippiinien testiin toukokuussa. Käyttäjä data testeistä on deletoitu testien päätyttyä.

Viime heinäkuussa peli julkaistiin Indonesiassa, Filippiineillä ja Malesiassa. EA ilmoittikin, että testailevat peliä ympäri maailmaa beta sarjana. Beta testi pelistä on saatavilla seuraavaksi Latino Amerikassa 21 päivä.

Apex Legends Mobile kokonais pelin virallista julkaisu päivää ei ole vielä julkaistu, mutta suunnitelmien mukaan loppuvuoteen on odotettavissa pelimahdollisuus.
Julkaisun myötä Apex Legends Mobile haastaakin vakiintuneet tittelit kuten, Call of Duty: Mobile, PUBG Mobile, ja Free Firen. Myöskin tulossa olevan PUBG: New Staten. EA toivookin houkuttelevansa pelaajia Apex Legendsin nopeatempoiseen ja erilaiseen battleroyale pelityylin kokemuksiin.

lähde: https://dotesports.com/news/apex-legends-mobile-beta-is-coming-to-latin-america-on-sept-21


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Leave a Reply