Aleksib navi

Aleksib “Se sattuu kun ihmiset saattavat sanoa etten ansaitse sitä”

Harvalle pelaajalle on tarjoutunut ura, joka olisi samankaltainen kuin Aleksib:n. Hän koki uransa alkuvaiheessa joitakin euforisia hetkiä ENCE:n kanssa, mutta ei ole pystynyt täysin uusimaan niitä.

Suomalainen nosti OG:n kahdesti maailman kuudenneksi, mutta joukkue ei koskaan onnistunut voittamaan mestaruuksia. Hän aloitti vahvasti G2:ssa, mutta suorituskyky hiipui nopeasti, eikä hän pystynyt vakuuttamaan Ninjas in Pyjamasin -joukkueessa, jossa oli useita pelaajamuutoksia kunnes hänetkin penkitettiin.

Yhteisön mielipide jakautuu siitä, ansaitsiko Aleksib useita mahdollisuuksia johtaa huipputason joukkueita. Huolimatta fanien melusta, hän löytää itsensä jälleen tähtipelaajista koostuvan kokoonpanon johtajana, jota korostaa yksi kaikkien aikojen suurimmista pelaajista, jonka peli on koskaan nähnyt.

YouTube: HLTV

Lähde: HLTV
Kuva: HLTV


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Leave a Reply