a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Aivan uudet Kone Pro PC -pelihiiret – ROCCAT:n kaikkien aikojen ennakkoon tilatuin tuote

Oltuaan yli 14 vuotta valmistuksessa, ROCCAT:n ikoninen kilpailullinen pelihiiri antaa PC-pelaajille uusimman, reagoivimman teknologian, mukaan lukien Titan Optical Switch, Titan Wheel Pro ja paljon muuta

ROCCAT ilmoitti, että Kone Pro ja Kone Pro Air ovat nyt saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä osoitteesta www.roccat.com. Täysin uusi Kone Pro -hiiri sisältää ROCCAT:n supernopean Titan Optical Switch -teknologian – joka rekisteröi hiiren napsautuksia jopa 100 kertaa nopeammin kuin tavalliset pelihiiret – ja jolla on brändin fanien suosimanKone-muodon ominaislaatuinen tuntuma. ROCCAT on yli vuosikymmenen ajan testannut erilaisia käsikokoja, pitotyyppejä ja ergonomiaa, jotta Kone Pro tuntuisi täydelliseltä pelaajien käsissä.

Kone Pro -hiiristä on tullut ennakkoon tilatuin tuotteemme sen jälkeen, kun ROCCAT debytoi alkuperäisen Koneen Gamescomissa Leipzigissa, Saksassa vuonna 2007“, kertoo René Korte, ROCCAT:n perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja.

Kone Pro -sarjan hiiret ovat saatavilla väresissä Arctic White ja Ash Black. Langallinen Kone Pro on saatavilla 79,99 €:n OVH:lla ja langaton Kone Pro Air on saatavilla 129,99 €:n OVH:lla. 

Leave a Reply