5000€ CS:GO turnaus opiskelijoille

http://100koo.org/2021/02/25/osm-csgo-on-nyt-educational-masters-major/

100koo.org ja Rushmode yhteistyössä ovat edenneet opiskelijoille tarjottavissa kilpailullisissa turnauksissa eteenpäin.

Helmikuussa käynnistyy korkeakoulujen ensimmäinen Educational Masters Major -liigasarja. Liigaan otetaan mukaan 64 koulujoukkuetta. Major-koululiiga koostuu ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoista kootuista joukkueista. Palkintopotti liigassa on 5 000€.

Kaudet sisältävät aktiivista sosiaalisen median viestintää, aktivointeja, kampanjoita ja koulujen yhteisöllisyyttä tukevaa toimintaa. Lisäksi liigan aikana tuotetaan striimilähetyksiä joukkueiden peleistä.

Educational Masters tarjoaa uudenlaisen välineen tavoittaa vaikeasti tavoitettavaa kohderyhmää nykyaikaisella ja vaikuttavalla tavalla. Yhteistyöt rakennetaan kumppanikohtaisesti erilaisten yhdessä määriteltyjen tavoitteiden ja toimenpiteiden ympärille. Toiminnan arvojen keskiössä ovat vastuullisuus, yhteisöllisyys, pystyvyyden tunne, nuoret, perheet ja parempi arki.

Ilmoittautumaan pääset tästä (ilmoittautuminen sulkeutuu 14.3.2021).

Turnaus tiivistettynä:

  • Turnaukseen voivat osallistua kaikki suomalaisessa korkeakoulussa opiskelevat, mukaanlukien myös vaihto-opiskelijat.
  • Liigan ensimmäinen kausi alkaa maaliskuussa ja finaalit tullaan pelaamaan toukokuussa.
  • Ensimmäisen kauden turnauspelinä toimii CS:GO.
  • Turnauksen palkintopotti on 1 5005000 €.

Suomen elektronisen urheilun liiton CS:GO -säännöt: https://seul.fi/e-urheilu/pelisaannot/turnaussaannot-csgo/

100koo.irg

100koo.orgin aloittama huikea konsepti on siirtynyt tasolle 2.0!  Counter-Strike: Global Offensive -pelin Opiskelijoiden eSM-kisoja pelattiin kolmen viime vuoden ajan tiiviit syksyt, kisojen koon ja kysynnän kasvaessa tasaisesti. On ollut huikea seurata myös vierestä korkeakoulujen eurheilutoiminnan kasvamista, joka yhäti vain jatkuu.

Nyt pitkäjänteisesti tavoitteellista kilpailu- ja viriketoimintaa on lähdetty kehittämään eri kouluasteiden opiskelijoille Educational Masters -konseptin alle. Korkeakoulujen välistä liigaa toteutetaan yhteistyössä Opiskelijoiden liikuntaliiton, Suomen elektronisen urheilun liiton ja 100k esportsin kanssa. Liiga pelataan Rushmode-turnausalustalla.

Nyt tulevat OSM CS:GO karkelot pysyvät osaltaan mallissaan, mutta myös uutta on luvassa. Joukkueet edustavat yhä omia korkeakoulujaan ja korkeakouluista voi ilmoittautua useampi joukkue mukaan. Ilmoittautuessa joukkueessa pitää olla vähintään viisi pelaajaa ja yksi varapelaaja. Ilmoittautuminen kevään liigaan päättyy 14.3.2021. Joukkueet koostuvat aina yhden korkeakoulun läsnäolevista opiskelijoista tai enintään vuosi ennen kisojen alkua valmistuneista alumneista. Turnauksen osallistumismaksu on 300 euroa per koulun ilmoittama joukkue. Liiga alkaa maaliskuussa ja finaalit tullaan pelaamaan toukokuussa. Turnauksessa jaetaan palkintorahaa osallistuneiden joukkueiden määrän mukaan 1 500 eurosta 5000 euroon.

Liigassa tullaan hyödyntämään Suomen elektronisen urheilun liiton harrastepelaajalisenssiä ja liiton kilpailutoiminnalle määrittämiä virallisia sääntöjä.

Mikä on 100k?

100k on elektronisen urheilun seura ja toimija, jonka tavoitteena on järjestää ja kehittää verkkopeliskeneä yhteistyössä eri järjestöjen, kuntien nuorisotoimien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kyseessä on elektronisen urheilun organisaatio, joka järjestää valmennustoimintaa ja turnaustoimintaa.

Pyrimme vahvistamaan pelaamisen positiivisia vaikutuksia, tukemaan urheilijoita ja auttamaan avuntarpeessa olevia, unohtamatta opetus- ja kasvatushenkilöille suunnattua koulutusta ja materiaalia pelikulttuurista ja sen parissa toimimisesta.

100k esports palkittiin ansiokkaasta työstään vuoden pelikasvattajan tittelillä vuonna 2015.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Ruokakauppa netissä – tilaa helposti kotiinkuljetuksella

Ruokakauppa netissä säästää aikaa ja vaivaa tekemällä ostokset kätevästi verkossa. Valitse laajasta valikoimasta juuri sinulle sopivat tuotteet ja tilaa ne kotiinkuljetuksella. Voit tehdä ostokset milloin tahansa, missä tahansa, ilman että tarvitset lähteä kauppaan.

Sosiaalisen median merkitys kasvaa jatkuvasti

Sosiaalinen media on nykypäivänä yhä tärkeämpi osa ihmisten elämää ja sen merkitys kasvaa jatkuvasti. Sosiaalisessa mediassa käydään vuorovaikutusta ystävien, perheen ja yritysten kanssa sekä jaetaan tietoa ja kokemuksia. Yrityksille sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön ja luoda asiakassuhteita.

Leave a Reply