10 esports-peliä joita sinun kannattaa kokeilla

Esport-pelit ovat yhä suositumpia, ja uusia pelejä ilmestyy koko ajan. Paras tapa rahoittaa pelien ostokset ovat kilpailutettu vakuudeton laina, mutta jos haluat päästä mukaan tai vain kokeilla erilaisia pelejä, tässä on kymmenen suosituinta esport-peliä tällä hetkellä.

Fortnite

Fortnite on yksi maailman suosituimmista videopeleistä, ja se on myös yksi suosituimmista esports-peleistä. Fortnite on battle royale -peli, mikä tarkoittaa sitä, että 100 pelaajaa pudotetaan saarelle, jossa he taistelevat, kunnes vain yksi henkilö on jäljellä. Peli on ilmaispelattava, ja se on saatavilla useilla eri alustoilla, kuten PC:llä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja mobiililaitteilla. Fortnitella on valtava kannattajakunta, ja se on myös yksi Twitchin katsotuimmista peleistä. Pelissä on järjestetty useita suuria turnauksia, joiden palkintopotit ovat miljoonia dollareita. Vuonna 2019 Fortnite World Cupin palkintopotti oli 30 miljoonaa dollaria.

Counter-Strike: Global Offensive

Ei liene yllätys, että Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) on maailman suosituin esportti. Peli on ollut olemassa jo yli 20 vuotta, ja se on edelleen voimissaan, ja sillä on omistautunut ammattilais- ja harrastajapelaajien yhteisö. CS:GO:ssa kaksi joukkuetta kohtaa toisensa jännittävässä, taktisessa taistelussa ylivoimasta. Tavoite on yksinkertainen: eliminoi vihollisjoukkue tai suorita tehtävä. Peli on kuitenkin kaikkea muuta kuin yksinkertainen, sillä siinä on syvä strateginen taso, joka palkitsee tiimityöstä ja nopeasta ajattelusta. Ei ole ihme, että CS:GO on pysynyt esportsin huipulla niin monta vuotta. Ja kun palkintopotti on yli 34 miljoonaa dollaria vuonna 2019, on selvää, että peliä houkuttelee edelleen huippulahjakkuuksia.

Overwatch

Overwatch on Blizzard Entertainmentin kehittämä ja julkaisema tiimipohjainen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Toukokuussa 2016 julkaistu peli on ollut uskomattoman suosittu, ja sillä on miljoonia pelaajia maailmanlaajuisesti. Overwatchissa kuuden pelaajan joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa pelitiloissa. Pelissä on laaja valikoima ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia hahmoja, joilla jokaisella on omat erikoiskykynsä ja aseensa. Overwatchia pidetään yleisesti yhtenä parhaista esports-peleistä, ja siinä on järjestetty monia menestyksekkäitä ammattilaisturnauksia. Peli on suosittu myös satunnaispelaajien keskuudessa, ja sillä on vilkas verkkoyhteisö. Jos etsit jännittävää ja kilpailuhenkistä verkkopelikokemusta, Overwatch on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Dota 2

Vaikka ympäri maailmaa pelataan kymmeniä erilaisia esports-pelejä ammattimaisesti, jotkin pelit ovat suositumpia kuin toiset. Pelkillä palkintorahoilla mitattuna Dota 2 on ylivoimaisesti suosituin esports-peli, ja sen palkintorahoja on jaettu yli 200 miljoonaa dollaria sen jälkeen, kun peli julkaistiin vuonna 2013. Peli on MOBA (multiplayer online battle arena), jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta kohtaa toisensa tavoitteenaan tuhota toisen joukkueen tukikohta. Peli on monimutkainen ja strateginen, ja sillä on uskollinen kannattajakunta sekä ammattilaispelaajien että fanien keskuudessa. Vaikka muita pelejä voi tulla ja mennä, näyttää varmalta, että Dota 2 pysyy yhtenä suosituimmista esports-peleistä vielä vuosia.

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty: Black Ops 4:ssä on paljon rakastettavaa. Ensinnäkin peli on aivan upea. Kartat ovat uskomattoman yksityiskohtaisia, ja hahmot näyttävät siltä kuin ne voisivat astua suoraan ruudulta. Myös aseiden käyttö on huippuluokkaa, ja uuden Specialist-luokan lisääminen tuo peliin lisää strategisuutta. Ehkä parasta Black Ops 4:ssä on kuitenkin se, että se tuntuu vihdoinkin aidosti uuden sukupolven Call of Duty -peliltä. Black Ops 4 on loistavan esityksensä ja tiukan pelattavuutensa ansiosta jokaisen ensimmäisen persoonan räiskintäpelin fanin pakollinen peli.

Street Fighter

Jos olet taistelupelien ystävä, olet luultavasti pelannut Street Fighteria jossain vaiheessa. Tämä ikoninen sarja on ollut olemassa jo yli kahden vuosikymmenen ajan, eikä se näytä hidastumisen merkkejä. Nopeatempoisen pelattavuutensa ja monipuolisten hahmojensa ansiosta Street Fighter on täydellinen peli sekä satunnaisille että kilpaileville pelaajille. Yrititpä sitten voittaa ystäväsi paikallisessa turnauksessa tai nousta paremmuusjärjestykseen verkossa, Street Fighter on aina hauskaa. Ja kun valittavana on niin monia eri pelimuotoja, on aina jotain uutta kokeiltavaa.

Rocket League

Rocket League on suosittu videopeli, jossa rakettivoimalla varustettujen autojen tiimit taistelevat toisiaan vastaan intensiivisessä ja jännittävässä taistelussa. Peliä on kehuttu sen realistisesta fysiikasta ja nopeatempoisesta pelattavuudesta, ja siitä on tullut pelaajien suosikki kaikkialla maailmassa. Yksi Rocket Leaguen parhaista puolista on, että se on helppo omaksua ja koukuttava, joten se sopii erinomaisesti kaikentasoisille pelaajille. Olitpa sitten satunnaispelaaja tai kovan luokan kilpapelaaja, Rocket Leaguesta löytyy jokaiselle jotakin.

League of Legends

Jos etsit hauskaa ja kilpailukykyistä verkkopeliä, League of Legends on loistava valinta. Pelaajat ottavat haltuunsa mestarin, jolla on ainutlaatuisia kykyjä, ja taistelevat muita pelaajia vastaan tiimipohjaisissa otteluissa. Valittavana on valtava valikoima mestareita, joten löydät aina oman pelityylinne mukaisen mestarin. Peli on ilmainen, joten kuka tahansa voi hypätä mukaan ja aloittaa pelaamisen. Pelissä on myös elinvoimainen pelaajayhteisö, joka auttaa mielellään uusia pelaajia opettelemaan pelisäännöt. Jos siis etsit haastavaa ja jännittävää verkkopeliä, kokeile League of Legendsia.

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate on Super Smash Bros. -sarjan uusin osa, eikä se tuota pettymystä. Pelissä on valtava hahmovalikoima, hienostunut taistelujärjestelmä ja upea grafiikka. Lisäksi pelissä on kymmeniä eri vaiheita, joista jokaisessa on oma ainutlaatuinen ulkoasu ja vaaratekijät. Olitpa sitten sarjan pitkäaikainen fani tai Smash-maailman uusi tulokas, Super Smash Bros. Ultimate tarjoaa jokaiselle jotakin.

Hearthstone

Jos etsit hauskaa ja haastavaa verkkokorttipeliä, Hearthstone on täydellinen peli sinulle. Hearthstonessa omaksut voimakkaan sankarin roolin ja taistelet korttipakan avulla muita pelaajia vastaan eri puolilta maailmaa. Valittavana on kymmeniä erilaisia sankareita, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset kykynsä ja pelityylinsä. Hearthstone on syvällinen ja palkitseva peli, jossa on satoja erilaisia kortteja kerättävänä ja loputtomasti mahdollisuuksia pakan rakentamiseen. Lisäksi uusia laajennuksia julkaistaan säännöllisesti, joten Hearthstonessa on aina jotain uutta löydettävää. Olitpa sitten satunnaispelaaja tai kilpailuhenkinen tikapuiden kiipeilijä, Hearthstone tarjoaa jokaiselle jotakin.

Yhteenveto

On selvää, että markkinoilla on monia suosittuja esport-pelejä. Jotkut näistä peleistä ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, mutta ne eivät tunnu vanhenevan koskaan, ja jotkut niistä on luotu vasta hiljattain uutta teknologiaa silmällä pitäen. Riippumatta siitä, kuinka kauan on kulunut siitä, kun olet viimeksi pelannut yhtä peliä, tai jos et ole koskaan aiemmin kokeillut pelaamista, siellä on esports-titteli, joka sopii juuri sinulle, muista myös, että paras tapa rahoittaa uudet peliostokset on edullinen laina.


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Leave a Reply