Image Alt

Trailblazers

Olemme e-urheiluun intohimoisesti suhtautuvien yksilöiden monipuolinen tiimi. Pyrimme edistämään e-urheilutoimintaa monipuolisesti Etelä-Karjalan alueella ja yhä enemmän myös maakunnan ulkopuolella. Parin vuoden tähtäimellä ylitämme toiminnassa maan rajatkin.

Trailblazers muodostuu TBZ esports Oy:stä ja piakkoin aloittavasta Trailblazers-osuuskunnasta. Osakeyhtiössä on neljä osakasta ja osuuskuntaan tulee aluksi liittymään n. 20 henkilöä, joista suurin osa on Lappeenrannan Skinnarilan kampuksen opiskelijoita.

Lisäksi koulutamme vuosittain korkeakoulun opiskelijoista uusia esports-tapahtumatuotannon ja -tuotteistamisen osaajia. Tälläkin hetkellä on käynnissä 25 opiskelijan kuuden opintopisteen laajuinen kurssi. Opiskelijat pääsevät jo kurssin aikana järjestämään oikeita tapahtumia ja kokeilemaan uusia esports-tuoteaihioita. Oy ja osuuskunta tarjoavat oppimishaluisimmille opiskelijoille jatkossa projektityö-, opinnäytetyö-, harjoittelu- ja työmahdollisuuksia.

Meitä kiinnostaa e-urheilu kokonaisuutena ja tästä syystä toimintaamme kuuluu kilpapelaamisen lisäksi tapahtumien tuottamista, junioritoimintaa sekä muita e-urheiluun liittyviä projekteja.

Olemme Trailblazers-nimeämme kunnioittaen tienraivaajia ja suunnannäyttäjiä. #heretolead on meidän mentaliteettimme. Kokeilemme rohkeasti uutta, tartumme uusiin haasteisiin heti vanhojen voittamisen jälkeen. Tähtäin on tulevaisuudessa ja onnistumiset sekä epäonnistumiset ohjaavat meitä aina kohti uutta suuntaa.

Jatkuva kehittyminen on meidän toimintamme keskiössä ja tästä syystä Trailblazers on mukana kolmessa hankkeessa, joissa kehitetään e-urheilun ympärille koulutus-, juniori- ja syrjäytymisen ehkäisyyn liittyvää toimintaa. Hankkeiden kautta teemme yhteistyötä LUT-yliopiston, LAB-ammattikorkeakoulun ja Liikuntakeskus Pajulahden kanssa.

Meillä on tahto tuottaa laadukasta ja mielekästä sisältöä kaikille e-urheilusta kiinnostuneille iästä, sukupuolesta tai mistään muustakaan lokeroinnista välittämättä. Mikäli sinä tai organisaatiosi kokee samoin, niin tervetuloa tekemään yhdessä tulevaisuuden e-urheilua.

 

Kotisivut: https://trailblazers.gg

Facebook: https://www.facebook.com/Trailblazersesports/

Instagram: https://www.instagram.com/trailblazers_esports/

Twitter: https://twitter.com/FI_Trailblazers

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSNIaZwydSK0oIX0zxbpB-w

Discord: https://discord.gg/bwgCG2x

Twitch: https://twitch.tv/TrailblazersGG

 

Category:
Date:

Leave a Reply